
Antal 2-3 personer · Tid: ca. 30 min · Sværhedsgrad: Nem
Det skal du bruge:
- 2 dl. ris
- 200 g. tofu
- 2-3 spsk. soya
- 1 spsk fiskesovs
- 1 dl. edemamebønner
- 1/2 peberfrugt
- 1 dl. haircots vert
- 2 gulerødder
- 3 æg
Obs: tilføj evt. andre grønsager som broccoli, blomkål, squash m.m.
Sådan gør du:
- Kog risene efter anvisningen på pakken
- Skær peberfrugt og gulerødder ud i strimler
- Skær tofuen ud i tern og steg den på panden i soya, og krydr med salt og peber.
- Når tofuen er stegt, steges grønsagerne med.
- Når grønsager er blevet stegt 3-5 minutter, tilføjes risene, som steges med på panden i 3-5 minutter
- Klæk æggene ud i en skål, og rør dem sammen, tilføj evt. igen lidt salt og peber.
- Tilføj æggeblanding på panden, og rør det godt sammen.
- Steg blandingen ca. 5 minutter mere, og så er den klar til servering.
Velbekomme!