Cookie- og privatlivspolitik
Mad & Lækkerier

@madoglaekkerier.dk

  • Forside
  • Opskrifter
    • Bagværk
    • Morgenmad
    • Aftensmad
    • Salater
    • Dip & andet tilbehør
    • Lækkerier
    • Højtider & helligdage
    • Drikkevarer
  • Vegetarisk
    • Bagværk
    • Morgenmad
    • Aftensmad
    • Salater
    • Dip & andet tilbehør
    • Lækkerier
    • Højtider & helligdage
  • Vegansk
    • Bagværk
    • Morgenmad
    • Aftensmad
    • Salater
    • Dip & andet tilbehør
    • Lækkerier
    • Højtider & helligdage
  • Andet
    • Om os
    • Rejseguide
    • Cookie- og privatlivspolitik
  • Råvare indeks

Franskbrød med kerner

Antal: 1 brød ·  Arbejdstid: 20 min. ·   Tid i alt: 2 time 40 min · Sværhedsgrad: Nem

Ingredienser

  • 25 g. gær
  • 3 dl mælk
  • 25 g. blødt smør
  • 1 tsk. salt
  • 1 spsk. sirup eller sukker
  • 1 dl blandet frø/kerne (1/3 hørfrø, 1/3 solsikkekerner og 1/3 sesamfrø)
  • 8-10 dl hvedemel

Fremgangsmåde

  1. Lun mælken og smuldr gæren heri.
  2. Tilsæt de øvrige indgredienser pånær mel og rør det godt sammen
  3. Tilsæt nu melen lidt af gangen, og ælt tilsidst dejen godt
  4. Lad dejen hæve i 1 time
  5. Form dejen eller kom den i en bageform, og lad dejen hæve yderligere 30 min- 1 time. Formvarm imens ovnen på 200 gr. varmluft.
  6. Rids dejen og pensl den med mælk, og bag brødet i ca. 20 min.

Indlægsnavigation

Smoothie m. mango, gulerod og banan
Soyafraiche – vegansk creme fraiche

Share your thoughts Annuller svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

  • Opskrifter295 Post(s)
  • Vegetarisk179 Post(s)
  • Vegansk100 Post(s)
  • Elara by LyraThemes
  • Copyright © 2021 MADOGLAEKKERIER.DK | Hosted ved Freshcase Support | Cookie- og privatlivspolitik
Websitet anvender cookies til at huske dine indstillinger, statistik og målrette annoncer. Denne information deles med en tredjepart.OkPrivatlivspolitik