Cookie- og privatlivspolitik
Mad & Lækkerier

@madoglaekkerier.dk

  • Forside
  • Opskrifter
    • Morgenmad
    • Frokost
    • Aftensmad
    • Salater & tilbehør
    • Spreads, pålæg & andet tilbehør
    • Bagværk
    • Smoothies, Juices & andre drikkevarer
    • Lækkerier
  • Vegetarisk
    • Vegetarisk om morgnen
    • Vegetarisk til frokost
    • Vegetarisk til aften
    • Vegetariske salater & tilbehør
    • Vegetariske spreads, pålæg & andet tilbehør
    • Vegetarisk bagværk
    • Vegetariske lækkerier
  • Vegansk
    • Vegansk om morgnen
    • Vegansk til frokost
    • Veganske til aften
    • Veganske salter & tilbehør
    • Vegansk bagværk
    • Veganske spreads, pålæg & andet tilbehør
    • Veganske lækkerier
  • Inspiration
    • Højtider og helligdage
    • Vegetariske og veganske højtider og helligdage
    • Gæstemiddag
    • Rejseguide
  • Råvare indeks
  • Om os
    • Cookie- og privatlivspolitik
Bagværk, Forret, Gær, Hørfrø, Hvedemel, Mælk, Morgenmad, Sesamfrø, Sirup, Smør, Solsikkekerner, Vegetarisk, Vegetarisk bagværk, Vegetarisk om morgnen

Franskbrød med kerner

Arbejdstid: ca 20 min   ·   Tid i alt: 2t 40 min   Sværhedsgrad: Nem

Det skal du bruge:

  • 25 g. gær
  • 3 dl mælk
  • 25 g. blødt smør
  • 1 tsk. salt
  • 1 spsk. sirup
  • 1 dl blandet frø/kerne (1/3 hørfrø, 1/3 solsikkekerner og 1/3 sesamfrø)
  • 8-10 dl hvedemel

Sådan gør du

  1. Lun mælken og smuldr gæren heri.
  2. Tilsæt de øvrige indgredienser pånær mel og rør det godt sammen
  3. Tilsæt nu melen lidt af gangen, og ælt tilsidst dejen godt
  4. Lad dejen hæve i 1 time
  5. Form dejen eller kom den i en bageform, og lad dejen hæve yderligere 30 min- 1 time. Formvarm imens ovnen på 200 gr. varmluft.
  6. Rids dejen og pensl den med mælk, og bag brødet i ca. 20 min.

Velbekommer!

Indlægsnavigation

Smoothie m. mango, gulerod og banan
Soyafraiche – vegansk creme fraiche

1 comment

  • Smørrebrød – de lækreste rugbrødsmadder samlet – Mad & Lækkerier
    29. november 2020

    […] En vigtig ingrediens ved et smørrebrødsbord er brødet, og derfor bør man prioritere at købe et godt rugbrød eller at lave det selv. Du finder opskriften på vores surdejsrugbrød her. Er du mere til hvidt brød, så kan du også selv bage et franskbrød, du finder vores fransk brød med kerner her. […]

    Reply

Share your thoughts Annuller svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Populære Opskrifter

  • AftensmadAppetizerBaconOpskrifterPurløgSkinke

    Kanapé – Mini toast med skinke-bacon fyld

  • AftensmadBroccoliChampignonCherrytomaterFlødeHvidløgLøgMælkOpskrifterParmasanRevet mozzarellaSquashVegetariskVegetarisk til aften

    Nem pastaret m. grønsager og osteflødesovs

  • AubergineFrokostLøgNellikerOpskrifterSennepSirupSpreads, pålæg & andet tilbehørVeganer til højtiderVeganskVegansk frokostVegansk julVegansk påskeVegetar til højtiderVegetariskVegetarisk JulVegetarisk PåskeVegetarisk til frokostVegetariske spreads, pålæg & andet tilbehør

    Karrymarinerede Auberginer – Vegansk Karry”sild”

  • BlåbærChiafrøCitronHavregrynMælkMorgenmadOpskrifterPlantemælkSirupVaniljesukkerVeganskVegansk om morgnenVegetariskVegetarisk om morgnen

    Chia-havregrød

  • BagværkChiafrøFuldkornshvedemelGærHavregrynHonningHvedemelMorgenmadOpskrifterSirupVegansk bagværkVegansk om morgnenVegetarisk bagværkVegetarisk om morgnen

    De bedste koldhævede boller – og super nemme at lave

  • Opskrifter267 Post(s)
  • mail
  • instagram
  • facebook
  • youtube
  • pinterest
  • Vegetarisk159 Post(s)
  • Vegansk95 Post(s)
  • Elara by LyraThemes
  • Copyright © 2020 MADOGLAEKKERIER.DK | Hosted ved Freshcase Support | Cookie- og privatlivspolitik
Websitet anvender cookies til at huske dine indstillinger, statistik og målrette annoncer. Denne information deles med en tredjepart.OkPrivatlivspolitik