Cookie- og privatlivspolitik
Mad & Lækkerier

@madoglaekkerier.dk

  • Forside
  • Opskrifter
    • Bagværk
    • Morgenmad
    • Aftensmad
    • Salater
    • Dip & andet tilbehør
    • Lækkerier
    • Højtider & helligdage
    • Drikkevarer
  • Vegetarisk
    • Bagværk
    • Morgenmad
    • Aftensmad
    • Salater
    • Dip & andet tilbehør
    • Lækkerier
    • Højtider & helligdage
  • Vegansk
    • Bagværk
    • Morgenmad
    • Aftensmad
    • Salater
    • Dip & andet tilbehør
    • Lækkerier
    • Højtider & helligdage
  • Andet
    • Om os
    • Rejseguide
    • Cookie- og privatlivspolitik
  • Råvare indeks

Flæskesteg i ovn

Pers: 6 ·  Arbejdstid: 30 min. ·   Tid i alt: 4 timer · Sværhedsgrad: Nem

Ingredienser

  • 2 kg flæskesteg
  • 4 gulerødder
  • 2 løg
  • 1 porre
  • 1 liter vand
  • Groft salt

Fremgangsmåde

  1. Tag flæskestegen ud af køleskabet én time før den skal i ovnen.
  2. Skær grønsagerne rustik, og put dem i bunden af en dyb bradepande.
  3. Tør flæskestegen af for væske med et stykke køkkenrolle.
  4. Kig flæskestegen efter og rids sværene ned til lige før kødet.
  5. Stryg salten imellem sværene. Du skal bruge mere salt, end du regner med.
  6. Sæt flæskestegen i bradepanden mellem grønsagerne. Hvis sværene er ujævne, kan du gøre den plan ved at lægge nogle af løgene under stegen. Det er vigtigt at stegen er plan, for at få sværene lige sprøde.
  7. Hæld én liter vand i bradepanden.
  8. Sæt flæskestegen i en kold ovn, og tænd ovnen på 100 grader over- og undervarme i 2,5 time. Sæt herefter ovnen på grill på 250 grader for at få sværerne sprøde. Dette kan tage alt mellem 15-30 minutter.
  9. Tag flæskestegen ud af ovnen, og skær den ud i serveringsstykker
    Obs: gem væden fra bradepanden til at lave flæskestegssovs.

Velbekomme!

Indlægsnavigation

Chokoladeovertrukne pebernødder
Fødselsdagsboller – Bamseboller

Share your thoughts Annuller svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

  • Opskrifter302 Post(s)
  • Vegetarisk178 Post(s)
  • Vegansk100 Post(s)
  • Elara by LyraThemes
  • Copyright © 2021 MADOGLAEKKERIER.DK | Hosted ved Freshcase Support | Cookie- og privatlivspolitik
Websitet anvender cookies til at huske dine indstillinger, statistik og målrette annoncer. Denne information deles med en tredjepart.OkPrivatlivspolitik