
Pers: 2-3 · Arbejdstid: 30-45 min. · Tid i alt: ca. 45 min · Sværhedsgrad: Nem
Ingredienser
- en dåse kikærter
- 1 bundt persille
- 1 løg
- 2 fed hvidløg
- 1 æg
- 6 spsk. hvedemel
- 1 tsk. paprika
- 1 tsk. spidskommen
- 1 tsk. koriander
- 1 tsk. salt
- 1/2 tsk. citronsaft
- 1/2-1 tsk. chiliflager
- lidt peber
- 2 dl. plantedrik eller mælk.
- 0,5 – 1 dl vand
- 1 tsk. bagepulver
- Smør eller margarine til bagning
Fremgangsmåde
- Start med at dræne kikærter, og skyl dem.
- Skyl persillen.
- Bland kigærter, persille, løg, hvidløg samt alle krydderierne i en skål eller foodprocesseren, og blend dem til massen er fin.
- Tilføj herefteræg, og lidt af melen. Melen tilføjes lidt ad gangen.
- Tilføj mælk og rør massen godt sammen
- Tilføj nu bagepulver
- Tilføj tilsidst vand
- Varm vaffeljernet op med smør eller margarine og bag vaflerne i vaffeljern
Velbekomme!
Server evt. med salat, hytteost, langtidsbagte tomater, avokado og champignion. Du kan også skære en sød kartoffel ud i tern og bage den i oven med olie salt og peber i ca. 30 min, det smager også fantastisk til – men det er kun fantasien, der sætter grænser!