
Antal: ca. 5-6 stk · Tid: ca 30 min · Sværhedsgrad: Nem
Det skal du bruge
- 2-3 g kyllingefilet
- 1 løg
- 2 fed hvidløg
- 1 chili – cayennepeber
- 1 peberfrugt
- 1 dåse majs
- 1/2 dåse hakkede tomater
- 1 dåse kidneybønner
- Revet mozzarella
- Madpandekager – lav dem evt selv, se vores opskrift på madpandekager her
- Krydderier – basilikum, timian, koriander
Sådan gør du:
- Forvarm ovnen på 200 gr. varmluft
- Snit løg og hvidløg fint og steg det på panden
- Skær kyllingefileterne i tern, og steg dem med på panden.
- Blend de hakkede tomater og snit 1 chili i mindre stykker, tilføj før chilien, og lidt efter tilføjes tomatsovsen.
- Skær peberfrugten ud i mindre tern, og tilføjes på panden sammen med majs og kidneybønner
- En smule af fyldet kommes i en madpandekage, som rulles sammen, og puttes i et ildfastfad. Gentag dette med resten af pandekagerne.
- Drys ost over pandekagerne og bag dem i ovnen i ca. 10 min eller til osten er smeltet. – hvis du har mere fyld, kan du også pynte med det på toppen, før du dryser ost på.
Velbekomme!