Cookie- og privatlivspolitik
Mad & Lækkerier

@madoglaekkerier.dk

  • Forside
  • Opskrifter
    • Morgenmad
    • Frokost
    • Aftensmad
    • Salater & tilbehør
    • Spreads, pålæg & andet tilbehør
    • Bagværk
    • Smoothies, Juices & andre drikkevarer
    • Lækkerier
  • Vegetarisk
    • Vegetarisk om morgnen
    • Vegetarisk til frokost
    • Vegetarisk til aften
    • Vegetariske salater & tilbehør
    • Vegetariske spreads, pålæg & andet tilbehør
    • Vegetarisk bagværk
    • Vegetariske lækkerier
  • Vegansk
    • Vegansk om morgnen
    • Vegansk til frokost
    • Veganske til aften
    • Veganske salter & tilbehør
    • Vegansk bagværk
    • Veganske spreads, pålæg & andet tilbehør
    • Veganske lækkerier
  • Inspiration
    • Højtider og helligdage
    • Vegetariske og veganske højtider og helligdage
    • Gæstemiddag
    • Rejseguide
  • Råvare indeks
  • Om os
    • Cookie- og privatlivspolitik
Chili, Flåede tomater, Hakkede tomater, Kidneybønner, Kylling, Majs, Opskrifter, Peberfrugt, Revet mozzarella

Enchiladas med kylling

Antal: ca. 5-6 stk     ·    Tid: ca 30 min   ·   Sværhedsgrad: Nem

Det skal du bruge

  • 2-3 g kyllingefilet
  • 1 løg
  • 2 fed hvidløg
  • 1 chili – cayennepeber
  • 1 peberfrugt
  • 1 dåse majs
  • 1/2 dåse hakkede tomater
  • 1 dåse kidneybønner
  • Revet mozzarella
  • Madpandekager – lav dem evt selv, se vores opskrift på madpandekager her
  • Krydderier – basilikum, timian, koriander

Sådan gør du:

  1. Forvarm ovnen på 200 gr. varmluft
  2. Snit løg og hvidløg fint og steg det på panden
  3. Skær kyllingefileterne i tern, og steg dem med på panden.
  4. Blend de hakkede tomater og snit 1 chili i mindre stykker, tilføj før chilien, og lidt efter tilføjes tomatsovsen.
  5. Skær peberfrugten ud i mindre tern, og tilføjes på panden sammen med majs og kidneybønner
  6. En smule af fyldet kommes i en madpandekage, som rulles sammen, og puttes i et ildfastfad. Gentag dette med resten af pandekagerne.
  7. Drys ost over pandekagerne og bag dem i ovnen i ca. 10 min eller til osten er smeltet. – hvis du har mere fyld, kan du også pynte med det på toppen, før du dryser ost på.

Velbekomme!

Indlægsnavigation

Valnøddebrød
Chili sin Carne

Share your thoughts Annuller svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Populære Opskrifter

  • AftensmadAppetizerBaconOpskrifterPurløgSkinke

    Kanapé – Mini toast med skinke-bacon fyld

  • AftensmadBroccoliChampignonCherrytomaterFlødeHvidløgLøgMælkOpskrifterParmasanRevet mozzarellaSquashVegetariskVegetarisk til aften

    Nem pastaret m. grønsager og osteflødesovs

  • AubergineFrokostLøgNellikerOpskrifterSennepSirupSpreads, pålæg & andet tilbehørVeganer til højtiderVeganskVegansk frokostVegansk julVegansk påskeVegetar til højtiderVegetariskVegetarisk JulVegetarisk PåskeVegetarisk til frokostVegetariske spreads, pålæg & andet tilbehør

    Karrymarinerede Auberginer – Vegansk Karry”sild”

  • BlåbærChiafrøCitronHavregrynMælkMorgenmadOpskrifterPlantemælkSirupVaniljesukkerVeganskVegansk om morgnenVegetariskVegetarisk om morgnen

    Chia-havregrød

  • BagværkChiafrøFuldkornshvedemelGærHavregrynHonningHvedemelMorgenmadOpskrifterSirupVegansk bagværkVegansk om morgnenVegetarisk bagværkVegetarisk om morgnen

    De bedste koldhævede boller – og super nemme at lave

  • Opskrifter267 Post(s)
  • mail
  • instagram
  • facebook
  • youtube
  • pinterest
  • Vegetarisk159 Post(s)
  • Vegansk95 Post(s)
  • Elara by LyraThemes
  • Copyright © 2020 MADOGLAEKKERIER.DK | Hosted ved Freshcase Support | Cookie- og privatlivspolitik
Websitet anvender cookies til at huske dine indstillinger, statistik og målrette annoncer. Denne information deles med en tredjepart.OkPrivatlivspolitik