
Tid: ca 15 min · Sværhedsgrad: Middel
Det skal du bruge:
- Store rejer – Brug gerne tigerrejer
- 1 æg
- Hvedemel
- Pankorasp
- Olie
Sådan gør du:
- Vask rejerne og pil halerne af.
- Find tre skåle, kom henholdvis mel, pankorasp og et pisket æg deri
- Rejerne rulles først i mel, så æg og tilsidst pankorasp, og lægges på en tallerken, så de er klar til at blive stegt
- I en gryde opvarmes olien – Kom gerne olie i, så det vil dække mindst halvdelen af rejen. Brug evt. en mindre gryde, så du kan spare lidt på olien
- Når olien begynder at ryge, kan du begynde at stege rejerne, det skal gerne syde, når du putter rejerne i
- Steg dem til de er gyldne.
Rejerne er gode til at lave sushi med, men du kan også servere dem som de er, server dem gerne med chilimayo, som passer helt perfekt hertil – har du mod på at lave chilimayoen selv, så kan du finde opskriften på vores veganske chilimayo her.