Cookie- og privatlivspolitik
Mad & Lækkerier

@madoglaekkerier.dk

  • Forside
  • Opskrifter
    • Bagværk
    • Morgenmad
    • Aftensmad
    • Salater
    • Dip & andet tilbehør
    • Lækkerier
    • Højtider & helligdage
    • Drikkevarer
  • Vegetarisk
    • Bagværk
    • Morgenmad
    • Aftensmad
    • Salater
    • Dip & andet tilbehør
    • Lækkerier
    • Højtider & helligdage
  • Vegansk
    • Bagværk
    • Morgenmad
    • Aftensmad
    • Salater
    • Dip & andet tilbehør
    • Lækkerier
    • Højtider & helligdage
  • Andet
    • Om os
    • Rejseguide
    • Cookie- og privatlivspolitik
  • Råvare indeks

De bedste cookies med to slags chokolade

Antal: 18 stk ·  Arbejdstid: 20 min. ·   Tid i alt: 40 min · Sværhedsgrad: Nem

Ingredienser

  • 75 g. mørk chokolade
  • 75 g. lys eller hvid chokolade til bagning
  • 1 vaniljestang
  • 125 g blødt smør
  • 1,5 dl rørsukker
  • 1 æg
  • 1/4 tsk. salt
  • 1/2 tsk. bagepulver
  • 3 dl hvedemel

Fremgangsmåde

  1. Forvarm ovnen på 180 grader varmluft.
  2. Kom smør, rørsukker, æg og salt i en skål, og bland det godt sammen.
  3. Flæk en vaniljestang på langs og skrab kornene ud, og bland kornene i massen.
  4. Hak begge chokoladerne groft og tilføj det i skålen, og bland det godt sammen.
  5. Herefter sies bagepulver, og derefter sies melen i – massen blandes godt sammen.
  6. Med to skeer formes 18 kugler, som fordeles på to bageplader, således de kan placeres med god afstand, da de flader ud.
  7. Tryk kuglerne lidt flade og bag cookiesne i ovnen til kanten er lysebrun i ca. 15-18 min., de skal stadig være lidt bløde, når du tager dem ud af ovnen.
  8. Lad dem herefter køle af på en rist.

Indlægsnavigation

Grøn risotto med spinat og ærter
Tzatziki

Share your thoughts Annuller svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

  • Opskrifter302 Post(s)
  • Vegetarisk178 Post(s)
  • Vegansk100 Post(s)
  • Elara by LyraThemes
  • Copyright © 2021 MADOGLAEKKERIER.DK | Hosted ved Freshcase Support | Cookie- og privatlivspolitik
Websitet anvender cookies til at huske dine indstillinger, statistik og målrette annoncer. Denne information deles med en tredjepart.OkPrivatlivspolitik