
Antal: 20 stk · Arbejdstid: 30 min. · Tid i alt: 45-60 min. · Sværhedsgrad: Nem
Ingredienser
- 150 g. dadler uden sten
- 1 mellemstor banan (ca. 100 g)
- 3 spsk. Kokosmel
- 2 spsk Kakaopulver + kakao til at rulle kuglerne i.
- 1 spsk. hvedemel
- 50 g mørk chokolade
Fremgangsmåde
- I en minihakker blendes dadler og bananen til det bliver en fin masse.
- Tilføj kokosmel og kakao og blend massen en smule mere.
- Hak chokoladen i små stykker og tilføj til massen, og rør rundt.
- Hvis massen er meget våd, tilføjes en melen og den røres godt rundt. Stil gerne massen på køl i 30 minutter, så bliver den mere fast og nemmere at arbejde med.
- Form massen til små runde kugler med en ske i hænderne i den størrelse du ønsker, vi fik 20 dadelkugler ud af det.
- Rul kulgerne i kakaopulver og læg dem i en bøtte eller på en tallerken.
- Opbevar dem i køleskabet.