Cookie- og privatlivspolitik
Mad & Lækkerier

@madoglaekkerier.dk

  • Forside
  • Opskrifter
    • Bagværk
    • Morgenmad
    • Aftensmad
    • Salater
    • Dip & andet tilbehør
    • Lækkerier
    • Højtider & helligdage
    • Drikkevarer
  • Vegetarisk
    • Bagværk
    • Morgenmad
    • Aftensmad
    • Salater
    • Dip & andet tilbehør
    • Lækkerier
    • Højtider & helligdage
  • Vegansk
    • Bagværk
    • Morgenmad
    • Aftensmad
    • Salater
    • Dip & andet tilbehør
    • Lækkerier
    • Højtider & helligdage
  • Andet
    • Om os
    • Rejseguide
    • Cookie- og privatlivspolitik
  • Råvare indeks

Crispy chicken – kylling med cornflakes

Pers: 2 ·  Arbejdstid: ca. 20 min. ·   Tid i alt: ca. 40 min · Sværhedsgrad: Nem

Ingredienser

  • 300g kylling
  • 2 æg
  • 4 dl cornflakes
  • 1 dl hvedemel
  • Salt og peber, evt. paprika eller bbq-marinade

Fremgangsmåde

  1. Forvarm ovnen til 200 grader alm. ovn
  2. Skær kyllingen ud i mindre stykker, og krydr dem med salt og peber, evt. mariner med en paprikamarinade, 3 spsk. olie og 2 tsk. paprika.
  3. Kom æg, hvedemel og cornflakes i hver sin skål
  4. Dyp kyllingen i mel, dernæst æg og til sidst i cornflakes, evt. gentag processen, hvis det er nødvendigt
  5. Bag kyllingen i ovnen i 20 min.

Velbekomme! Server gerne med en hjemmelavet chilimayo – se opskriften på vores chilimayo her

Indlægsnavigation

Flødeboller med lakrids og hindbær
Tomatsalat med mozzarella og balsamicodressing

Share your thoughts Annuller svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

  • Opskrifter295 Post(s)
  • Vegetarisk179 Post(s)
  • Vegansk100 Post(s)
  • Elara by LyraThemes
  • Copyright © 2021 MADOGLAEKKERIER.DK | Hosted ved Freshcase Support | Cookie- og privatlivspolitik
Websitet anvender cookies til at huske dine indstillinger, statistik og målrette annoncer. Denne information deles med en tredjepart.OkPrivatlivspolitik