Cookie- og privatlivspolitik
Mad & Lækkerier

@madoglaekkerier.dk

  • Forside
  • Opskrifter
    • Morgenmad
    • Frokost
    • Aftensmad
    • Salater & tilbehør
    • Spreads, pålæg & andet tilbehør
    • Bagværk
    • Smoothies, Juices & andre drikkevarer
    • Lækkerier
  • Vegetarisk
    • Vegetarisk om morgnen
    • Vegetarisk til frokost
    • Vegetarisk til aften
    • Vegetariske salater & tilbehør
    • Vegetariske spreads, pålæg & andet tilbehør
    • Vegetarisk bagværk
    • Vegetariske lækkerier
  • Vegansk
    • Vegansk om morgnen
    • Vegansk til frokost
    • Veganske til aften
    • Veganske salter & tilbehør
    • Vegansk bagværk
    • Veganske spreads, pålæg & andet tilbehør
    • Veganske lækkerier
  • Inspiration
    • Højtider og helligdage
    • Vegetariske og veganske højtider og helligdage
    • Gæstemiddag
    • Rejseguide
  • Råvare indeks
  • Om os
    • Cookie- og privatlivspolitik
Aftensmad, Broccoli, Couscous, Frokost, Gæstemiddag, Gulerod, Hovedret, Opskrifter, Salat, Salater & tilbehør, Sødkartoffel, Vegansk, Vegansk frokost, Vegansk til aften, Veganske salater & tilbehør, Vegetarisk, Vegetarisk til aften, Vegetarisk til frokost, Vegetariske salater & tilbehør

Couscoussalat med sød kartoffel og broccoli

Pers: 4 ·  Tid: 30 min ·   Sværhedsgrad: Nem

Det skal du bruge:

  • 1 sød kartofel
  • 1/2 broccoli
  • 1 dl. couscous
  • 1/2 bk. salatmix
  • 1 revet gulerod

Tilbehør: se gerne vores dild og purløgsdressing

Sådan gør du:

  1. Kog couscous efter anvisning på pakken
  2. Tænd herefter ovnen på 200 gr. varmluft
  3. Skyld, skræl og skær den søde kartoffel ud i mindre tern
  4. Fordel de søde kartfoffeltxrn på en bageplade og hæld lidt olie over
  5. Bag den søde kartoffel i 20 min. Rod gerne lidt rundt i det, når halvdelen af tiden er gået.
  6. Skyld herefter salaten og gulerod og riv gulerod – lad begge dele tørre lidt.
  7. Del broccolihovedet i mindre buketter og kog det.
    – Tip: Kom buketterne i en skål og overhæld med kogende vand, lad det stå i 3-5 min, hvorefter broccolien er klar
  8. Så er det tid til at anrette! Start med at fordele salaten i en skål, herefter gulerødder, couscous, sødkartoffel og til sidst broccoli.

Velbekomme!

Indlægsnavigation

Mjød-marineret kylling
Dijonnaise – sennepsmayonaise

Share your thoughts Annuller svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Populære Opskrifter

  • AftensmadAppetizerBaconOpskrifterPurløgSkinke

    Kanapé – Mini toast med skinke-bacon fyld

  • AftensmadBroccoliChampignonCherrytomaterFlødeHvidløgLøgMælkOpskrifterParmasanRevet mozzarellaSquashVegetariskVegetarisk til aften

    Nem pastaret m. grønsager og osteflødesovs

  • AubergineFrokostLøgNellikerOpskrifterSennepSirupSpreads, pålæg & andet tilbehørVeganer til højtiderVeganskVegansk frokostVegansk julVegansk påskeVegetar til højtiderVegetariskVegetarisk JulVegetarisk PåskeVegetarisk til frokostVegetariske spreads, pålæg & andet tilbehør

    Karrymarinerede Auberginer – Vegansk Karry”sild”

  • BlåbærChiafrøCitronHavregrynMælkMorgenmadOpskrifterPlantemælkSirupVaniljesukkerVeganskVegansk om morgnenVegetariskVegetarisk om morgnen

    Chia-havregrød

  • BagværkChiafrøFuldkornshvedemelGærHavregrynHonningHvedemelMorgenmadOpskrifterSirupVegansk bagværkVegansk om morgnenVegetarisk bagværkVegetarisk om morgnen

    De bedste koldhævede boller – og super nemme at lave

  • Opskrifter267 Post(s)
  • mail
  • instagram
  • facebook
  • youtube
  • pinterest
  • Vegetarisk159 Post(s)
  • Vegansk95 Post(s)
  • Elara by LyraThemes
  • Copyright © 2020 MADOGLAEKKERIER.DK | Hosted ved Freshcase Support | Cookie- og privatlivspolitik
Websitet anvender cookies til at huske dine indstillinger, statistik og målrette annoncer. Denne information deles med en tredjepart.OkPrivatlivspolitik