Cookie- og privatlivspolitik
Mad & Lækkerier

@madoglaekkerier.dk

  • Forside
  • Opskrifter
    • Bagværk
    • Morgenmad
    • Aftensmad
    • Salater
    • Dip & andet tilbehør
    • Lækkerier
    • Højtider & helligdage
    • Drikkevarer
  • Vegetarisk
    • Bagværk
    • Morgenmad
    • Aftensmad
    • Salater
    • Dip & andet tilbehør
    • Lækkerier
    • Højtider & helligdage
  • Vegansk
    • Bagværk
    • Morgenmad
    • Aftensmad
    • Salater
    • Dip & andet tilbehør
    • Lækkerier
    • Højtider & helligdage
  • Andet
    • Om os
    • Rejseguide
    • Cookie- og privatlivspolitik
  • Råvare indeks

Cornsalsa – Majssalsa

Pers: 4 ·  Arbejdstid: 10 min. ·   Tid i alt: 10 min. · Sværhedsgrad: Nem

Ingredienser

  • 200 g majs
  • et rødløg
  • 2 spsk. hakkede koriander
  • 2 spsk. hakkede jalepoño
  • Saft fra en lime
  • en spsk. hvidvinseddike
  • en tsk. chilipulver
  • en tsk. stødt spidskommen
  • en tsk. salt.

Fremgangsmåde

  1. I en serveringsskål tilføjes majs.
  2. Skær rødløget og jalepeños fint, og tilføj det til majsen.
  3. Hak koriander fint bland det i majsblandingen.
  4. Tilføj hvidvinseddike, chilipulver, spidskommen og salt, og rør godt rundt i blandingen.

Indlægsnavigation

Tærte med kylling, squash og champignon
Daimkage

Share your thoughts Annuller svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

  • Opskrifter295 Post(s)
  • Vegetarisk179 Post(s)
  • Vegansk100 Post(s)
  • Elara by LyraThemes
  • Copyright © 2021 MADOGLAEKKERIER.DK | Hosted ved Freshcase Support | Cookie- og privatlivspolitik
Websitet anvender cookies til at huske dine indstillinger, statistik og målrette annoncer. Denne information deles med en tredjepart.OkPrivatlivspolitik