
Antal: ca. 18 stk · Arbejdstid: ca. 20 min. · Tid i alt: ca. 40 min · Sværhedsgrad: Nem
Ingredienser
- 75 g. Karamel Fudge
- 40g. Mørk chokolade til bagning
- 1 vaniljestang
- 125 g blødt smør
- 1,5 dl rørsukker
- 1 æg
- 1/4 tsk. salt
- 1/2 tsk. bagepulver
- 3 dl hvedemel
Fremgangsmåde
- Forvarm ovnen på 180 grader varmluft.
- Kom smør, rørsukker, æg og salt i en skål, og bland det godt sammen.
- Flæk en vaniljestang på langs og skrab kornene ud, og bland kornene i massen.
- Hak begge chokolade groft og tilføj det i skålen sammen med karamel fudge, og bland det godt sammen.
- Herefter sies bagepulver, og derefter sies melen i – massen blandes godt sammen.
- Med to skeer formes 18 kugler, som fordeles på to bageplader, således de kan placeres med god afstand, da de flader ud.
- Tryk kuglerne lidt flade og bag cookiesne i ovnen til kanten er lysebrun i ca. 15-18 min., de skal stadig være lidt bløde, når du tager dem ud af ovnen.
- Lad dem herefter køle af på en rist.