
Pers: 2 · Arbejdstid: 20 min. · Tid i alt: 20 min · Sværhedsgrad: Nem
Ingredienser
- 2 kyllingefileter
- 2 skiver bacon
- 3 skiver toastbrød
- et par blade iceberg salat
- 2 cherrytomater
- 1 spsk mayonnaise
- evt. sennep
- salt og peber
- 2 spyd til holde sandwichen.
Fremgangsmåde
- Start med at stege bacon, og lad det dryppe af på et stykke køkkenrulle efterfølgende. Du behøver ikke rengøre panden, da du kan bruge den til at stege kyllingen derpå.
- Klargør kyllingefileterne ved at skære sener og fedt af, drys derefter salt og peber på begge sider af kyllingen.
- Steg kyllingen på en pande med fedtstof i ca. 6-7 minutter ved middel høj varme, brug gerne panden med fedtet fra baconen. Hold gerne øje med kyllingen, stegetiden varierer alt efter størrelse.
- Rist imens toastbrødet, og sker det derefter over på midten, så du får to mindre trekanter.
- Lad kyllingen køle lidt af når den er færdig, og skær den ud i skriver.
- Vask nu salaten og tomater. Skær tomaterne ud i mindre skiver.
- Nu er det tid til at bygge sandwichen. Smør det 4 ud af 6 trekanter med mayonnaise, smør evt. de sidste to med sennep, hvis du ønsker.
- På det nederste brød med mayonnaise lægges salat efterfulgt af 1/4 af kyllingen.
- Læg nu det næste stykke brød med mayonnaise på, læg samme mængde kylling på, og ovenpå lægges det, der svarer til en tomat på. Afslut med det sidste stykke brød og et spyd til at holde sandwichen, så den ikke vælter.