Chokoladeovertrukne pebernødder

Gå til opskrift Udskrift opskrift
0 Tilføj til favoritter

Chokoladeovertrukne pebernødder

Pin Recipe
0 Tilføj til favoritter
Forberedelsestid 30 mins Hævetid 30 mins Tid i alt 1 time Sværhedsgrad: Begynder Antal personer: 1 Bedste sæson: Vinter Egenskaber:

Ingredienser

Fremgangsmåde

  1. Smelt chokoladen.

  2. Når chokoladen er smeltet tages skålen op ad vandbadet. Vend herefter pebernødderne i chokoladen og lad dem tørre på en rist eller et stykke bagepapir.

  3. Når chokoladen er tør er de klar til at blive spist!

Bemærkning

Sådan smelter du chokolade i et vandbad
Tag en gryde og fyld den halvt med vand. Find en skål, der må sænkes i vandet. Det bedste er, hvis du kan finde en skål, som passer til grydens størrelse, således den ikke kan rykke sig, men heller ikke rører bunden.

Sådan smelter du chokolade i en mikrobølgeovn
Kom chokoladen i en skål, der kan tåle at komme i mikrobølgeovnen. Chokoladen skal have et par minutter, men hold øje med den undervejs. Hvert 30 sek. tager du chokoladen ud og rør rundt, således sikre du dig, at du ikke giver det for meget.

Add a review

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Add a question

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *