Cookie- og privatlivspolitik
Mad & Lækkerier

@madoglaekkerier.dk

  • Forside
  • Opskrifter
    • Morgenmad
    • Frokost
    • Aftensmad
    • Salater & tilbehør
    • Spreads, pålæg & andet tilbehør
    • Bagværk
    • Smoothies, Juices & andre drikkevarer
    • Lækkerier
  • Vegetarisk
    • Vegetarisk om morgnen
    • Vegetarisk til frokost
    • Vegetarisk til aften
    • Vegetariske salater & tilbehør
    • Vegetariske spreads, pålæg & andet tilbehør
    • Vegetarisk bagværk
    • Vegetariske lækkerier
  • Vegansk
    • Vegansk om morgnen
    • Vegansk til frokost
    • Veganske til aften
    • Veganske salter & tilbehør
    • Vegansk bagværk
    • Veganske spreads, pålæg & andet tilbehør
    • Veganske lækkerier
  • Inspiration
    • Højtider og helligdage
    • Vegetariske og veganske højtider og helligdage
    • Gæstemiddag
    • Rejseguide
  • Råvare indeks
  • Om os
    • Cookie- og privatlivspolitik
Æg, Bagepulver, Bagværk, Dessert, Gæstemiddag, Hvedemel, Lækkerier, Mælk, Mørk chokolade, Opskrifter, Smør, Sukker, Vanilje, Vegetarisk, Vegetarisk bagværk, Vegetariske lækkerier

Chokolademuffins

Antal: ca. 18 stk     ·    Arbejdstid: ca 5-10 min   ·   Tid i alt: 30 min   Sværhedsgrad: Nem

Det skal du bruge:

  • 3,5 dl sukker
  • 2 æg
  • 150 g mørk chokolade
  • 150 g smør
  • 2,5 dl hvedemel
  • 1/2 tsk vaniljepaste (alternativt 1 tsk vaniljesukker)
  • 2 tsk bagepulver
  • 2 dl mælk
  • 1/2 tsk salt
  • 50 g mørk chokolade, grofthakket

Sådan gør du:

  1. Forvarm ovnen til 175 grader varmluft
  2. Pisk æg, sukker og vanilje sammen til en luftig æggesnaps
  3. Smelt smørret i en gryde og tag den derefter af varmen
  4. Hak de 150 g chokolade fint og smelt det i den varme smør
  5. Rør choko-smør blandingen i æggesnapsen med mælk
  6. Tilføj det grofthakkede chokolade og rør godt
  7. Fordel dejen i muffinsformene (Placer dem gerne i en fast form, således de ikke flyder ud)
  8. Bages i ca. 20 minutter (brug et trægrillspyd, tandstik, gaffel eller hvad du ellers lige har til at tjekke om dine muffins er gennembagte.)

Indlægsnavigation

Choko-banan-kugler
One pot pasta med kylling og Philadelphia

Share your thoughts Annuller svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Populære Opskrifter

  • AftensmadAppetizerBaconOpskrifterPurløgSkinke

    Kanapé – Mini toast med skinke-bacon fyld

  • AftensmadBroccoliChampignonCherrytomaterFlødeHvidløgLøgMælkOpskrifterParmasanRevet mozzarellaSquashVegetariskVegetarisk til aften

    Nem pastaret m. grønsager og osteflødesovs

  • AubergineFrokostLøgNellikerOpskrifterSennepSirupSpreads, pålæg & andet tilbehørVeganer til højtiderVeganskVegansk frokostVegansk julVegansk påskeVegetar til højtiderVegetariskVegetarisk JulVegetarisk PåskeVegetarisk til frokostVegetariske spreads, pålæg & andet tilbehør

    Karrymarinerede Auberginer – Vegansk Karry”sild”

  • BagværkChiafrøFuldkornshvedemelGærHavregrynHonningHvedemelMorgenmadOpskrifterSirupVegansk bagværkVegansk om morgnenVegetarisk bagværkVegetarisk om morgnen

    De bedste sundere koldhævede boller – og super nemme at lave

  • BlåbærChiafrøCitronHavregrynMælkMorgenmadOpskrifterPlantemælkSirupVaniljesukkerVeganskVegansk om morgnenVegetariskVegetarisk om morgnen

    Chia-havregrød

  • Opskrifter273 Post(s)
  • mail
  • instagram
  • facebook
  • youtube
  • pinterest
  • Vegetarisk163 Post(s)
  • Vegansk95 Post(s)
  • Elara by LyraThemes
  • Copyright © 2020 MADOGLAEKKERIER.DK | Hosted ved Freshcase Support | Cookie- og privatlivspolitik
Websitet anvender cookies til at huske dine indstillinger, statistik og målrette annoncer. Denne information deles med en tredjepart.OkPrivatlivspolitik