
Antal: ca. 18 stk. · Arbejdstid: ca. 5 min. · Tid i alt: ca. 30 min · Sværhedsgrad: Nem
Ingredienser
- 3,5 dl sukker
- 2 æg
- 150 g mørk chokolade
- 150 g smør
- 2,5 dl hvedemel
- 1/2 tsk vaniljepaste (alternativt 1 tsk vaniljesukker)
- 2 tsk bagepulver
- 2 dl mælk
- 1/2 tsk salt
- 50 g mørk chokolade, grofthakket
Fremgangsmåde
- Forvarm ovnen til 175 grader varmluft
- Pisk æg, sukker og vanilje sammen til en luftig æggesnaps
- Smelt smørret i en gryde og tag den derefter af varmen
- Hak de 150 g chokolade fint og smelt det i den varme smør
- Rør choko-smør blandingen i æggesnapsen med mælk
- Tilføj det grofthakkede chokolade og rør godt
- Fordel dejen i muffinsformene (Placer dem gerne i en fast form, således de ikke flyder ud)
- Bages i ca. 20 minutter (brug et trægrillspyd, tandstik, gaffel eller hvad du ellers lige har til at tjekke om dine muffins er gennembagte.)