Cookie- og privatlivspolitik
Mad & Lækkerier

@madoglaekkerier.dk

  • Forside
  • Opskrifter
    • Morgenmad
    • Frokost
    • Aftensmad
    • Salater & tilbehør
    • Spreads, pålæg & andet tilbehør
    • Bagværk
    • Smoothies, Juices & andre drikkevarer
    • Lækkerier
  • Vegetarisk
    • Vegetarisk om morgnen
    • Vegetarisk til frokost
    • Vegetarisk til aften
    • Vegetariske salater & tilbehør
    • Vegetariske spreads, pålæg & andet tilbehør
    • Vegetarisk bagværk
    • Vegetariske lækkerier
  • Vegansk
    • Vegansk om morgnen
    • Vegansk til frokost
    • Veganske til aften
    • Veganske salter & tilbehør
    • Vegansk bagværk
    • Veganske spreads, pålæg & andet tilbehør
    • Veganske lækkerier
  • Inspiration
    • Højtider og helligdage
    • Vegetariske og veganske højtider og helligdage
    • Gæstemiddag
    • Rejseguide
  • Råvare indeks
  • Om os
    • Cookie- og privatlivspolitik
Æg, Bagepulver, Bagværk, Dessert, Flormelis, Hvedemel, Kaffe, Kakao, Kokos, Mørk chokolade, Opskrifter, Smør, Sukker, Vegetarisk, Vegetarisk bagværk

Chokoladekage med kakao-kaffe-kokosglasur

Tid: ca 45 min   ·   Sværhedsgrad: Nem

Chokolade kage er altid godt, og denne er super nem at gå til!

Det skal du bruge til kagen:

  • 6 spsk kakao
  • 4 dl hvedemel
  • 3 dl sukker
  • 1 tsk bagepulver
  • 1 tsk natron
  • lidt salt
  • 150 g smør
  • 2 æg
  • 2,5 dl vand
  • 100 g. mørk chokolade 

Det skal du bruge til glasuren:

  • 1,5 dl becel
  • 5 spsk kaffe
  • 10 spsk flormelis
  • 5 dl kokos
  • 5 spsk kakao
  • lidt vand

Sådan gør du:

  1. Tænd ovnen på 180 gr. varmluft.
  2. Sigt de tørre dele sammen i en skål.
  3. Hak chokoladen i mindre stykker og tilføj det til den tørreblanding.
  4. Smelt smøren, og tilføj smør, æg og vand til blandingen.
  5. Smør et mellemstort fad med smør eller becel, og hæld massen heri.
  6. Bag kagen i ovnen på 180 gr. varmluft i ca .35 min, eller indtil kagen ikke hænger fast i gaflen/kødnålen eller hvad du er vant til at bruge hertil.

Lad kagen køle af, når den er færdig bagt. Den skal helst være helt afkølet, når du pynter den med glasuren.

Glasur: Bland alle ingredienser sammen pånær vand. Tilføj en lille smule vand af gangen indtil du synes, at den får den rette konsistens.

 

Håber i kan lide den, velbekomme!

 

Indlægsnavigation

“Sunde pølsehorn” – perfekt til madpakken!
Sød Kartoffelsuppe

Share your thoughts Annuller svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Populære Opskrifter

  • AftensmadAppetizerBaconOpskrifterPurløgSkinke

    Kanapé – Mini toast med skinke-bacon fyld

  • AftensmadBroccoliChampignonCherrytomaterFlødeHvidløgLøgMælkOpskrifterParmasanRevet mozzarellaSquashVegetariskVegetarisk til aften

    Nem pastaret m. grønsager og osteflødesovs

  • AubergineFrokostLøgNellikerOpskrifterSennepSirupSpreads, pålæg & andet tilbehørVeganer til højtiderVeganskVegansk frokostVegansk julVegansk påskeVegetar til højtiderVegetariskVegetarisk JulVegetarisk PåskeVegetarisk til frokostVegetariske spreads, pålæg & andet tilbehør

    Karrymarinerede Auberginer – Vegansk Karry”sild”

  • BlåbærChiafrøCitronHavregrynMælkMorgenmadOpskrifterPlantemælkSirupVaniljesukkerVeganskVegansk om morgnenVegetariskVegetarisk om morgnen

    Chia-havregrød

  • BagværkChiafrøFuldkornshvedemelGærHavregrynHonningHvedemelMorgenmadOpskrifterSirupVegansk bagværkVegansk om morgnenVegetarisk bagværkVegetarisk om morgnen

    De bedste koldhævede boller – og super nemme at lave

  • Opskrifter268 Post(s)
  • mail
  • instagram
  • facebook
  • youtube
  • pinterest
  • Vegetarisk160 Post(s)
  • Vegansk95 Post(s)
  • Elara by LyraThemes
  • Copyright © 2020 MADOGLAEKKERIER.DK | Hosted ved Freshcase Support | Cookie- og privatlivspolitik
Websitet anvender cookies til at huske dine indstillinger, statistik og målrette annoncer. Denne information deles med en tredjepart.OkPrivatlivspolitik