Cookie- og privatlivspolitik
Mad & Lækkerier

@madoglaekkerier.dk

  • Forside
  • Opskrifter
    • Bagværk
    • Morgenmad
    • Aftensmad
    • Salater
    • Dip & andet tilbehør
    • Lækkerier
    • Højtider & helligdage
    • Drikkevarer
  • Vegetarisk
    • Bagværk
    • Morgenmad
    • Aftensmad
    • Salater
    • Dip & andet tilbehør
    • Lækkerier
    • Højtider & helligdage
  • Vegansk
    • Bagværk
    • Morgenmad
    • Aftensmad
    • Salater
    • Dip & andet tilbehør
    • Lækkerier
    • Højtider & helligdage
  • Andet
    • Om os
    • Rejseguide
    • Cookie- og privatlivspolitik
  • Råvare indeks

Chokolade brownie med hindbærmousse

Arbejdstid: ca. 35 min. Bagetid: 20 min Sværhedsgrad: Middel

 

For ikke særlig lang tid siden havde jeg fødselsdag, og i den anledning havde jeg lavet denne lækre brownie med hindbærmousse! Håber i vil kunne lide den!

Det skal du bruge: 

Chokoladebrownie:

  • 250 g smør
  • 100 g mørk chokolade
  • 3 æg
  • 3 dl sukker
  • 3 spsk kakao
  • 2,5 dl hvedemel

Hindbærmousse:

  • 250 g frosne hindbær
  • 50 g flormelis
  • 5 blade husblas
  • 5 dl piskefløde

Sådan gør du: 

Chokoladebrownie

  1. Smør og chokolade smeltes i en gryde.
  2. Æg og sukker piskes en en luftig masse.
  3. Mel, kakao og chokoladeblandingen blandes forsigtig heri.
  4. Smør en bageplade (20 x 30 cm) og hæld massen herover i.
  5. Bages i ca. 20 min ved 200 grader alm ovn.

Hindbærmousse:

  1. Husblas lægges blød i ca. en halv time.
  2. Pisk fløden til en luftig flødeskum. (Pas på ikke at piske for meget)
  3. Blend hindbær til pure og varm det med flormelis i en lille gryde.
  4. Klem nu vandet fra husblassen kom dem i gryden.
  5. Gem lidt af hindbærpureen. Resten hældes i en ren skål og herefter tilsættes lidt af flødeskummet.
  6. Det resterende fløde vendes i hindbærmassen og stil det på køl til du skal bruge det (min. 2-3 timer).
  7. Pisk lidt fløde og tilsæt den smule hindbærpure du gemte (for at give fløden en lidt lyserød farve.
  8. Kom den lyserøde fløde samt hindbærmoussen i nogle sprøjteposer og start med at komme det på brownien.
    Tip: Pynt din kage med bær, chokolade eller hvad du lige synes.

Indlægsnavigation

Kransekage
Surdej grundopskrift

Share your thoughts Annuller svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

  • Opskrifter301 Post(s)
  • Vegetarisk178 Post(s)
  • Vegansk100 Post(s)
  • Elara by LyraThemes
  • Copyright © 2021 MADOGLAEKKERIER.DK | Hosted ved Freshcase Support | Cookie- og privatlivspolitik
Websitet anvender cookies til at huske dine indstillinger, statistik og målrette annoncer. Denne information deles med en tredjepart.OkPrivatlivspolitik