Cookie- og privatlivspolitik
Mad & Lækkerier

@madoglaekkerier.dk

  • Forside
  • Opskrifter
    • Morgenmad
    • Frokost
    • Aftensmad
    • Salater & tilbehør
    • Spreads, pålæg & andet tilbehør
    • Bagværk
    • Smoothies, Juices & andre drikkevarer
    • Lækkerier
  • Vegetarisk
    • Vegetarisk om morgnen
    • Vegetarisk til frokost
    • Vegetarisk til aften
    • Vegetariske salater & tilbehør
    • Vegetariske spreads, pålæg & andet tilbehør
    • Vegetarisk bagværk
    • Vegetariske lækkerier
  • Vegansk
    • Vegansk om morgnen
    • Vegansk til frokost
    • Veganske til aften
    • Veganske salter & tilbehør
    • Vegansk bagværk
    • Veganske spreads, pålæg & andet tilbehør
    • Veganske lækkerier
  • Inspiration
    • Højtider og helligdage
    • Vegetariske og veganske højtider og helligdage
    • Gæstemiddag
    • Rejseguide
  • Råvare indeks
  • Om os
    • Cookie- og privatlivspolitik
Æg, Andre højtider og helligdage, Andre vegetariske højtider og helligdage, Bagværk, Dessert, Flormelis, Hindbær, Husblas, Hvedemel, Kakao, Lækkerier, Mørk chokolade, Opskrifter, Piskefløde, Smør, Sukker, Vegetarisk, Vegetarisk bagværk, Vegetariske lækkerier

Chokolade brownie med hindbærmousse

Arbejdstid: ca. 35 min. Bagetid: 20 min Sværhedsgrad: Middel

 

For ikke særlig lang tid siden havde jeg fødselsdag, og i den anledning havde jeg lavet denne lækre brownie med hindbærmousse! Håber i vil kunne lide den!

Det skal du bruge: 

Chokoladebrownie:

  • 250 g smør
  • 100 g mørk chokolade
  • 3 æg
  • 3 dl sukker
  • 3 spsk kakao
  • 2,5 dl hvedemel

Hindbærmousse:

  • 250 g frosne hindbær
  • 50 g flormelis
  • 5 blade husblas
  • 5 dl piskefløde

Sådan gør du: 

Chokoladebrownie

  1. Smør og chokolade smeltes i en gryde.
  2. Æg og sukker piskes en en luftig masse.
  3. Mel, kakao og chokoladeblandingen blandes forsigtig heri.
  4. Smør en bageplade (20 x 30 cm) og hæld massen herover i.
  5. Bages i ca. 20 min ved 200 grader alm ovn.

Hindbærmousse:

  1. Husblas lægges blød i ca. en halv time.
  2. Pisk fløden til en luftig flødeskum. (Pas på ikke at piske for meget)
  3. Blend hindbær til pure og varm det med flormelis i en lille gryde.
  4. Klem nu vandet fra husblassen kom dem i gryden.
  5. Gem lidt af hindbærpureen. Resten hældes i en ren skål og herefter tilsættes lidt af flødeskummet.
  6. Det resterende fløde vendes i hindbærmassen og stil det på køl til du skal bruge det (min. 2-3 timer).
  7. Pisk lidt fløde og tilsæt den smule hindbærpure du gemte (for at give fløden en lidt lyserød farve.
  8. Kom den lyserøde fløde samt hindbærmoussen i nogle sprøjteposer og start med at komme det på brownien.
    Tip: Pynt din kage med bær, chokolade eller hvad du lige synes.

Indlægsnavigation

Grove tortillas
Panang Curry med rød karrypaste, peanutbutter og kylling

Share your thoughts Annuller svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Populære Opskrifter

  • AftensmadAppetizerBaconOpskrifterPurløgSkinke

    Kanapé – Mini toast med skinke-bacon fyld

  • AftensmadBroccoliChampignonCherrytomaterFlødeHvidløgLøgMælkOpskrifterParmasanRevet mozzarellaSquashVegetariskVegetarisk til aften

    Nem pastaret m. grønsager og osteflødesovs

  • AubergineFrokostLøgNellikerOpskrifterSennepSirupSpreads, pålæg & andet tilbehørVeganer til højtiderVeganskVegansk frokostVegansk julVegansk påskeVegetar til højtiderVegetariskVegetarisk JulVegetarisk PåskeVegetarisk til frokostVegetariske spreads, pålæg & andet tilbehør

    Karrymarinerede Auberginer – Vegansk Karry”sild”

  • BlåbærChiafrøCitronHavregrynMælkMorgenmadOpskrifterPlantemælkSirupVaniljesukkerVeganskVegansk om morgnenVegetariskVegetarisk om morgnen

    Chia-havregrød

  • BagværkChiafrøFuldkornshvedemelGærHavregrynHonningHvedemelMorgenmadOpskrifterSirupVegansk bagværkVegansk om morgnenVegetarisk bagværkVegetarisk om morgnen

    De bedste koldhævede boller – og super nemme at lave

  • Opskrifter267 Post(s)
  • mail
  • instagram
  • facebook
  • youtube
  • pinterest
  • Vegetarisk159 Post(s)
  • Vegansk95 Post(s)
  • Elara by LyraThemes
  • Copyright © 2020 MADOGLAEKKERIER.DK | Hosted ved Freshcase Support | Cookie- og privatlivspolitik
Websitet anvender cookies til at huske dine indstillinger, statistik og målrette annoncer. Denne information deles med en tredjepart.OkPrivatlivspolitik