
Arbejdstid: ca. 35 min. Bagetid: 20 min Sværhedsgrad: Middel
For ikke særlig lang tid siden havde jeg fødselsdag, og i den anledning havde jeg lavet denne lækre brownie med hindbærmousse! Håber i vil kunne lide den!
Det skal du bruge:
Chokoladebrownie:
Hindbærmousse:
- 250 g frosne hindbær
- 50 g flormelis
- 5 blade husblas
- 5 dl piskefløde
Sådan gør du:
Chokoladebrownie
- Smør og chokolade smeltes i en gryde.
- Æg og sukker piskes en en luftig masse.
- Mel, kakao og chokoladeblandingen blandes forsigtig heri.
- Smør en bageplade (20 x 30 cm) og hæld massen herover i.
- Bages i ca. 20 min ved 200 grader alm ovn.
Hindbærmousse:
- Husblas lægges blød i ca. en halv time.
- Pisk fløden til en luftig flødeskum. (Pas på ikke at piske for meget)
- Blend hindbær til pure og varm det med flormelis i en lille gryde.
- Klem nu vandet fra husblassen kom dem i gryden.
- Gem lidt af hindbærpureen. Resten hældes i en ren skål og herefter tilsættes lidt af flødeskummet.
- Det resterende fløde vendes i hindbærmassen og stil det på køl til du skal bruge det (min. 2-3 timer).
- Pisk lidt fløde og tilsæt den smule hindbærpure du gemte (for at give fløden en lidt lyserød farve.
- Kom den lyserøde fløde samt hindbærmoussen i nogle sprøjteposer og start med at komme det på brownien.
Tip: Pynt din kage med bær, chokolade eller hvad du lige synes.