Cookie- og privatlivspolitik
Mad & Lækkerier

@madoglaekkerier.dk

  • Forside
  • Opskrifter
    • Morgenmad
    • Frokost
    • Aftensmad
    • Salater & tilbehør
    • Spreads, pålæg & andet tilbehør
    • Bagværk
    • Smoothies, Juices & andre drikkevarer
    • Lækkerier
  • Vegetarisk
    • Vegetarisk om morgnen
    • Vegetarisk til frokost
    • Vegetarisk til aften
    • Vegetariske salater & tilbehør
    • Vegetariske spreads, pålæg & andet tilbehør
    • Vegetarisk bagværk
    • Vegetariske lækkerier
  • Vegansk
    • Vegansk om morgnen
    • Vegansk til frokost
    • Veganske til aften
    • Veganske salter & tilbehør
    • Vegansk bagværk
    • Veganske spreads, pålæg & andet tilbehør
    • Veganske lækkerier
  • Inspiration
    • Højtider og helligdage
    • Vegetariske og veganske højtider og helligdage
    • Gæstemiddag
    • Rejseguide
  • Råvare indeks
  • Om os
    • Cookie- og privatlivspolitik
Aftensmad, Avokado, Champignon, Chili, Flåede tomater, Gulerod, Hakkede tomater, Hvidløg, Kidneybønner, Løg, Majs, Mørk chokolade, Opskrifter, Tomatpure, Vegansk, Vegansk til aften, Vegetarisk, Vegetarisk til aften

Chili sin Carne

Antal: 4-5 personer     ·    Tid: ca 30 min   ·   Sværhedsgrad: Nem

Har du en kødfri dag? Så prøv vores Chili sin carne

Det skal du bruge: 

  • 400 g champignon
  • 3 mellemstore gulerødder
  • 2 løg
  • 2 fed hvidløg
  • 1 tsk spidskommen
  • 1 tsk kanel
  • 1 tsk stødt chilipulver
  • 2 dåser hakkede tomater
  • 1 dåse tomatpuré (140 g)
  • 1 dase kidneybønner
  • 1 dåse baked beans
  • 30 g mørk chokolade
  • ca. 1 dl majs
  • Salt

Sådan gør du: 

  1. Hak dine champignons i en foodprocessor og steg dem i en gryde til vandet er fordampet.
  2. Hak imens gulerødder, løg og hvidløg så de har ca. samme størrelse.
  3. Kom grøntsagerne i gryden og steg dem lidt.
  4. Saml alt i den ene side af gryden og kom nu dine krydderier heri.
  5. Kom hakkede tomater og tomatpuré heri og lad det simre et par minutter.
  6. Skyld kidneybønnerne godt og kom dem ned i gryden sammen med bakedbeans.
  7. Tilsæt majs og chokolade og lad det simre et par minutter.
  8. Server evt. med ris, cremefraiche, avokado, koriander, nachos.

Indlægsnavigation

Enchiladas med kylling
Pasta i spinatflødesovs med linser

Share your thoughts Annuller svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Populære Opskrifter

  • AftensmadAppetizerBaconOpskrifterPurløgSkinke

    Kanapé – Mini toast med skinke-bacon fyld

  • AftensmadBroccoliChampignonCherrytomaterFlødeHvidløgLøgMælkOpskrifterParmasanRevet mozzarellaSquashVegetariskVegetarisk til aften

    Nem pastaret m. grønsager og osteflødesovs

  • AubergineFrokostLøgNellikerOpskrifterSennepSirupSpreads, pålæg & andet tilbehørVeganer til højtiderVeganskVegansk frokostVegansk julVegansk påskeVegetar til højtiderVegetariskVegetarisk JulVegetarisk PåskeVegetarisk til frokostVegetariske spreads, pålæg & andet tilbehør

    Karrymarinerede Auberginer – Vegansk Karry”sild”

  • BlåbærChiafrøCitronHavregrynMælkMorgenmadOpskrifterPlantemælkSirupVaniljesukkerVeganskVegansk om morgnenVegetariskVegetarisk om morgnen

    Chia-havregrød

  • BagværkChiafrøFuldkornshvedemelGærHavregrynHonningHvedemelMorgenmadOpskrifterSirupVegansk bagværkVegansk om morgnenVegetarisk bagværkVegetarisk om morgnen

    De bedste koldhævede boller – og super nemme at lave

  • Opskrifter267 Post(s)
  • mail
  • instagram
  • facebook
  • youtube
  • pinterest
  • Vegetarisk159 Post(s)
  • Vegansk95 Post(s)
  • Elara by LyraThemes
  • Copyright © 2020 MADOGLAEKKERIER.DK | Hosted ved Freshcase Support | Cookie- og privatlivspolitik
Websitet anvender cookies til at huske dine indstillinger, statistik og målrette annoncer. Denne information deles med en tredjepart.OkPrivatlivspolitik