Cookie- og privatlivspolitik
Mad & Lækkerier

@madoglaekkerier.dk

  • Forside
  • Opskrifter
    • Bagværk
    • Morgenmad
    • Aftensmad
    • Salater
    • Dip & andet tilbehør
    • Lækkerier
    • Højtider & helligdage
    • Drikkevarer
  • Vegetarisk
    • Bagværk
    • Morgenmad
    • Aftensmad
    • Salater
    • Dip & andet tilbehør
    • Lækkerier
    • Højtider & helligdage
  • Vegansk
    • Bagværk
    • Morgenmad
    • Aftensmad
    • Salater
    • Dip & andet tilbehør
    • Lækkerier
    • Højtider & helligdage
  • Andet
    • Om os
    • Rejseguide
    • Cookie- og privatlivspolitik
  • Råvare indeks

Chili sin Carne

Antal: 4-5 personer     ·    Tid: ca 30 min   ·   Sværhedsgrad: Nem

Har du en kødfri dag? Så prøv vores Chili sin carne

Det skal du bruge: 

  • 400 g champignon
  • 3 mellemstore gulerødder
  • 2 løg
  • 2 fed hvidløg
  • 1 tsk spidskommen
  • 1 tsk kanel
  • 1 tsk stødt chilipulver
  • 2 dåser hakkede tomater
  • 1 dåse tomatpuré (140 g)
  • 1 dase kidneybønner
  • 1 dåse baked beans
  • 30 g mørk chokolade
  • ca. 1 dl majs
  • Salt

Sådan gør du: 

  1. Hak dine champignons i en foodprocessor og steg dem i en gryde til vandet er fordampet.
  2. Hak imens gulerødder, løg og hvidløg så de har ca. samme størrelse.
  3. Kom grøntsagerne i gryden og steg dem lidt.
  4. Saml alt i den ene side af gryden og kom nu dine krydderier heri.
  5. Kom hakkede tomater og tomatpuré heri og lad det simre et par minutter.
  6. Skyld kidneybønnerne godt og kom dem ned i gryden sammen med bakedbeans.
  7. Tilsæt majs og chokolade og lad det simre et par minutter.
  8. Server evt. med ris, cremefraiche, avokado, koriander, nachos.

Indlægsnavigation

Valnøddebrød
Hjemmelavet müsli

Share your thoughts Annuller svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

  • Opskrifter302 Post(s)
  • Vegetarisk178 Post(s)
  • Vegansk100 Post(s)
  • Elara by LyraThemes
  • Copyright © 2021 MADOGLAEKKERIER.DK | Hosted ved Freshcase Support | Cookie- og privatlivspolitik
Websitet anvender cookies til at huske dine indstillinger, statistik og målrette annoncer. Denne information deles med en tredjepart.OkPrivatlivspolitik