
Antal: 4-5 personer · Tid: ca 30 min · Sværhedsgrad: Nem
Har du en kødfri dag? Så prøv vores Chili sin carne
Det skal du bruge:
- 400 g champignon
- 3 mellemstore gulerødder
- 2 løg
- 2 fed hvidløg
- 1 tsk spidskommen
- 1 tsk kanel
- 1 tsk stødt chilipulver
- 2 dåser hakkede tomater
- 1 dåse tomatpuré (140 g)
- 1 dase kidneybønner
- 1 dåse baked beans
- 30 g mørk chokolade
- ca. 1 dl majs
- Salt
Sådan gør du:
- Hak dine champignons i en foodprocessor og steg dem i en gryde til vandet er fordampet.
- Hak imens gulerødder, løg og hvidløg så de har ca. samme størrelse.
- Kom grøntsagerne i gryden og steg dem lidt.
- Saml alt i den ene side af gryden og kom nu dine krydderier heri.
- Kom hakkede tomater og tomatpuré heri og lad det simre et par minutter.
- Skyld kidneybønnerne godt og kom dem ned i gryden sammen med bakedbeans.
- Tilsæt majs og chokolade og lad det simre et par minutter.
- Server evt. med ris, cremefraiche, avokado, koriander, nachos.