Cookie- og privatlivspolitik
Mad & Lækkerier

@madoglaekkerier.dk

  • Forside
  • Opskrifter
    • Bagværk
    • Morgenmad
    • Aftensmad
    • Salater
    • Dip & andet tilbehør
    • Lækkerier
    • Højtider & helligdage
    • Drikkevarer
  • Vegetarisk
    • Bagværk
    • Morgenmad
    • Aftensmad
    • Salater
    • Dip & andet tilbehør
    • Lækkerier
    • Højtider & helligdage
  • Vegansk
    • Bagværk
    • Morgenmad
    • Aftensmad
    • Salater
    • Dip & andet tilbehør
    • Lækkerier
    • Højtider & helligdage
  • Andet
    • Om os
    • Rejseguide
    • Cookie- og privatlivspolitik
  • Råvare indeks

Chicken tikka masala

Antal: 5-6 personer     ·    Tid: ca 45 min   ·   Sværhedsgrad: Middel

Det skal du bruge:

Marinade:

  • 900 g kylling
  • 2,5 dl skyr eller anden neural yoghurt.
  • 3 fed hvidløg
  • 3 tsk revet ingefær
  • 2 tsk graham masala
  • 1 spsk stødt gurkemeje
  • 1 tsk chiliflager
  • 2 tsk salt
  • 2 spsk citronsaft

Sauce:

  • 1 spsk olivenolie
  • 2 finthakkede løg
  • 2 fed hvidløg
  • 2 tsk revet ingefær
  • 140 g tomatpuré
  • 1 spsk gurkemeje
  • 50 g hakket cashewnødder (Kan udskiftes med mandler)
  • 3,5 dl vand
  • 1/2 dl madlavningsfløde
  • salt og peber efter behag

Sådan gør du:

  1. Skær kyllingen i mundrette tern.
  2. Bland skyr med knust hvidløg, revet ingefær samt chiliflager, graham masala, gurkemeje, salt og citronsaft.
  3. Bland sammen med kyllingen og lad det trække på køl i minimum 30 minutter – gerne længere (med fordel over natten for ekstra smag)
  4. Varm ovnen på 200 g varmluft og lad kyllingen bage i ca. 15 minutter.
  5. Imens kyllingen bager, kom olivenolie på panden og svits løg, hvidløg og ingefær til løgene er klare.
  6. Kom tomatpuré, gurkemeje og hakkede cashewnødder heri.
  7. Tilsæt vand og madlavningsfløde og lad det simre nogle minutter.
  8. Når kyllingen er færdig i ovnen tilsættes de og marinade i saucen.
  9. Smag til med salt og peber og lad det simre i 5 minutter.

Tip: Spis med ris, naanbrød og raita (her)

Indlægsnavigation

Broccolisalat
“Mac and Cheese” Macaroni og ost

Share your thoughts Annuller svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

  • Opskrifter295 Post(s)
  • Vegetarisk179 Post(s)
  • Vegansk100 Post(s)
  • Elara by LyraThemes
  • Copyright © 2021 MADOGLAEKKERIER.DK | Hosted ved Freshcase Support | Cookie- og privatlivspolitik
Websitet anvender cookies til at huske dine indstillinger, statistik og målrette annoncer. Denne information deles med en tredjepart.OkPrivatlivspolitik