Cookie- og privatlivspolitik
Mad & Lækkerier

@madoglaekkerier.dk

  • Forside
  • Opskrifter
    • Morgenmad
    • Frokost
    • Aftensmad
    • Salater & tilbehør
    • Spreads, pålæg & andet tilbehør
    • Bagværk
    • Smoothies, Juices & andre drikkevarer
    • Lækkerier
  • Vegetarisk
    • Vegetarisk om morgnen
    • Vegetarisk til frokost
    • Vegetarisk til aften
    • Vegetariske salater & tilbehør
    • Vegetariske spreads, pålæg & andet tilbehør
    • Vegetarisk bagværk
    • Vegetariske lækkerier
  • Vegansk
    • Vegansk om morgnen
    • Vegansk til frokost
    • Veganske til aften
    • Veganske salter & tilbehør
    • Vegansk bagværk
    • Veganske spreads, pålæg & andet tilbehør
    • Veganske lækkerier
  • Inspiration
    • Højtider og helligdage
    • Vegetariske og veganske højtider og helligdage
    • Gæstemiddag
    • Rejseguide
  • Råvare indeks
  • Om os
    • Cookie- og privatlivspolitik
Æg, Champignon, Hasselnød, Hvidløg, Jul, Løg, Opskrifter, Piskefløde, Ris, Spreads, pålæg & andet tilbehør, Vegetarisk, Vegetarisk Jul, Vegetariske spreads, pålæg & andet tilbehør

Champignon Paté

Tid: ca 1 t. 30 min   ·   Sværhedsgrad: Nem

Mangler du noget inspiration til pålæg? Eller et vegetartisk alternativ til leverpostej? Så skal du prøve denne champignon paté!

Det skal du bruge:

  • 1 dl ris
  • 500 g. champignon
  • 3 løg
  • 1 fed hvidløg
  • 1 dl hasselnødder
  • 2 æg
  • 1/4 liter piskefløde
  • 1 tsk. timian
  • 2 tsk. groft salt
  • Friskværnet peber

Sådan gør du:

  1. Kog risene efter anvisningen på pakken.
  2. Skær champignonerne ud i stykker mindre end kvarte, men ikke i ministykker, og hak derefter løg og hvidløg fint, samt hakkes hasselnødder.
  3. Bland champignoner, løg, hvidløg, hasselnødder og timian sammen.
  4. Steg champignonblandingenen på en pande, gerne ad to gange.
  5. Når blandingen er brunet, hældes det fra panden i en skål, og ris, æg, fløde, salt og peber tilføjes, og røres godt sammen.
  6. Put massen i et ildfast smurt fad og sæt et fad vand i bunden af ovnen og bag patéen midt i ovnen  ved 175 gr varmluft i 1 time,.

Indlægsnavigation

Nem Hjemmelavet Rødkål
Vaniljekranse

Share your thoughts Annuller svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Populære Opskrifter

  • AftensmadAppetizerBaconOpskrifterPurløgSkinke

    Kanapé – Mini toast med skinke-bacon fyld

  • AftensmadBroccoliChampignonCherrytomaterFlødeHvidløgLøgMælkOpskrifterParmasanRevet mozzarellaSquashVegetariskVegetarisk til aften

    Nem pastaret m. grønsager og osteflødesovs

  • AubergineFrokostLøgNellikerOpskrifterSennepSirupSpreads, pålæg & andet tilbehørVeganer til højtiderVeganskVegansk frokostVegansk julVegansk påskeVegetar til højtiderVegetariskVegetarisk JulVegetarisk PåskeVegetarisk til frokostVegetariske spreads, pålæg & andet tilbehør

    Karrymarinerede Auberginer – Vegansk Karry”sild”

  • BlåbærChiafrøCitronHavregrynMælkMorgenmadOpskrifterPlantemælkSirupVaniljesukkerVeganskVegansk om morgnenVegetariskVegetarisk om morgnen

    Chia-havregrød

  • BagværkChiafrøFuldkornshvedemelGærHavregrynHonningHvedemelMorgenmadOpskrifterSirupVegansk bagværkVegansk om morgnenVegetarisk bagværkVegetarisk om morgnen

    De bedste koldhævede boller – og super nemme at lave

  • Opskrifter267 Post(s)
  • mail
  • instagram
  • facebook
  • youtube
  • pinterest
  • Vegetarisk159 Post(s)
  • Vegansk95 Post(s)
  • Elara by LyraThemes
  • Copyright © 2020 MADOGLAEKKERIER.DK | Hosted ved Freshcase Support | Cookie- og privatlivspolitik
Websitet anvender cookies til at huske dine indstillinger, statistik og målrette annoncer. Denne information deles med en tredjepart.OkPrivatlivspolitik