
Antal: 12-16 stk · Arbejdstid: min. · Tid i alt: 1 time · Sværhedsgrad: Nem
Fremgangsmåde
- Forvarm ovnen på 200 gr varmluft
- Start med at stege bacon.
- Når baconet er kølet en smule af, knuses det i en skål med skinkestrimler.
- Hak purløgen og tilføj det i skålen.
- Kom nu pikantosten i og rør det godt sammen.
- Rul butterdejen ud, og skær firkanter ud i den ønskede størrelse, således de kan foldes over på midten og blive til trekanter
- Put en klat flyd i midten
- Dup kanten med vand, og fold dejen på midten.
- Tryk kanterne sammen
- Bag butterdejspiroggerne i 15-20 min til de er gyldne.
Tip: Butterdejspiroggerne kan laves på forhånd og fryses ned, før de bliver bagt. Når du skal bruge dem, tages de ud af fryseren og bages, når de er tøet op. Varmer du dem direkte fra frost, skal de have lidt længere tid, men hold øje med dem!