Cookie- og privatlivspolitik
Mad & Lækkerier

@madoglaekkerier.dk

  • Forside
  • Opskrifter
    • Bagværk
    • Morgenmad
    • Aftensmad
    • Salater
    • Dip & andet tilbehør
    • Lækkerier
    • Højtider & helligdage
    • Drikkevarer
  • Vegetarisk
    • Bagværk
    • Morgenmad
    • Aftensmad
    • Salater
    • Dip & andet tilbehør
    • Lækkerier
    • Højtider & helligdage
  • Vegansk
    • Bagværk
    • Morgenmad
    • Aftensmad
    • Salater
    • Dip & andet tilbehør
    • Lækkerier
    • Højtider & helligdage
  • Andet
    • Om os
    • Rejseguide
    • Cookie- og privatlivspolitik
  • Råvare indeks

Butterdejspigrogger med skinkefyld

Antal: 12-16 stk ·  Arbejdstid: min. ·   Tid i alt: 1 time · Sværhedsgrad: Nem

Ingredienser

  • 2 plader butterdej
  • 200 g. pikant ost
  • 1 pk. strimlede skinke
  • 2 pk. bacon
  • 1 bundt purløg

Fremgangsmåde

  1. Forvarm ovnen på 200 gr varmluft
  2. Start med at stege bacon.
  3. Når baconet er kølet en smule af, knuses det i en skål med skinkestrimler.
  4. Hak purløgen og tilføj det i skålen. 
  5. Kom nu pikantosten i og rør det godt sammen.
  6. Rul butterdejen ud, og skær firkanter ud i den ønskede størrelse, således de kan foldes over på midten og blive til trekanter
  7. Put en klat flyd i midten
  8. Dup kanten med vand, og fold dejen på midten.
  9. Tryk kanterne sammen
  10. Bag butterdejspiroggerne i 15-20 min til de er gyldne.

Tip: Butterdejspiroggerne kan laves på forhånd og fryses ned, før de bliver bagt. Når du skal bruge dem, tages de ud af fryseren og bages, når de er tøet op. Varmer du dem direkte fra frost, skal de have lidt længere tid, men hold øje med dem!

Indlægsnavigation

Simpel tomatsalat med fetaost
4 slags bruschetta

Share your thoughts Annuller svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

  • Opskrifter295 Post(s)
  • Vegetarisk179 Post(s)
  • Vegansk100 Post(s)
  • Elara by LyraThemes
  • Copyright © 2021 MADOGLAEKKERIER.DK | Hosted ved Freshcase Support | Cookie- og privatlivspolitik
Websitet anvender cookies til at huske dine indstillinger, statistik og målrette annoncer. Denne information deles med en tredjepart.OkPrivatlivspolitik