Cookie- og privatlivspolitik
Mad & Lækkerier

@madoglaekkerier.dk

  • Forside
  • Opskrifter
    • Bagværk
    • Morgenmad
    • Aftensmad
    • Salater
    • Dip & andet tilbehør
    • Lækkerier
    • Højtider & helligdage
    • Drikkevarer
  • Vegetarisk
    • Bagværk
    • Morgenmad
    • Aftensmad
    • Salater
    • Dip & andet tilbehør
    • Lækkerier
    • Højtider & helligdage
  • Vegansk
    • Bagværk
    • Morgenmad
    • Aftensmad
    • Salater
    • Dip & andet tilbehør
    • Lækkerier
    • Højtider & helligdage
  • Andet
    • Om os
    • Rejseguide
    • Cookie- og privatlivspolitik
  • Råvare indeks

Bønnepålæg med champignon- vegansk smørepålæg

Antal: 1 mellemstort glas ·  Arbejdstid: 10 min. ·   Tid i alt: 10 min · Sværhedsgrad: Nem

Ingredienser

  • 150 g champignon
  • 1 dåse butterbeans også kendt som limabønner (drænet 230 g)
  • 1 lille løg
  • 1 fed hvidløg
  • 2 spsk. sesamfrø
  • 4 spsk. citronsaft
  • 1 spsk. olie
  • 1 tsk. soya
  • 2-4 spsk. vand
  • 1 lille håndfuld basilikumsblade
  • 1 tsk. stødt koriander
  • 1 tsk. spidskommen
  • Salt og peber
  • Tilføj evt. 1 tsk. sennep eller 1 spsk. tahin,

Fremgangsmåde

Sådan gør du:
1. Blend butterbens, champignon, løg, hvidløg, citronsaft, soya og olie sammen. Smag gerne, og vurder selv, om du vil tilføje alle af de restende ingredienser.

2. Tilføj de resterende ingredienser, og smag til med krydderier, salt og peber.

Indlægsnavigation

Laksemousse
Syltede blomkål

Share your thoughts Annuller svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

  • Opskrifter301 Post(s)
  • Vegetarisk178 Post(s)
  • Vegansk100 Post(s)
  • Elara by LyraThemes
  • Copyright © 2021 MADOGLAEKKERIER.DK | Hosted ved Freshcase Support | Cookie- og privatlivspolitik
Websitet anvender cookies til at huske dine indstillinger, statistik og målrette annoncer. Denne information deles med en tredjepart.OkPrivatlivspolitik