
Antal: 2-3 personer Tid: ca. 25 min Sværhedsgrad: Middel
Det skal du bruge:
- 500-600 g kyllingebryst
- 2 fed hvidløg
- 1 spsk friskrevet ingefær
- 2 dL naturel yogurt/græsk yogurt (alternativt skyr)
- 2 spsk citronsaft
- 1 tsk gurkemeje
- 1 tsk stødt koriander
- 1 spsk graham masala
- Salt og peber
- 1 mellemstort løg
- Smør til stegning
- 1 dåse hakkede tomater
- ca. 2 dl mælk
Sådan gør du:
- Skræl og riv ingefæren fint (ca. 1 cm)
- Rør ingefær, hvidløg og yogurt sammen med citronsaft, gurkemeje, koriander, graham masala, salt og peber i en skål.
- Skær kyllingen i grove tern og vend kødet i yogurtmarinaden.
- Lad kyllingen trække i min. 30 min (gerne længere for at få massere smag)
- Hak løget fint og steg det med smør i en gryde.
- Fisk kyllingternene op af marinaden og brun dem sammen med løget i gryden.
- Tilsæt nu hakkede tomater, mælk og den resterende yogurt marinade og lad det simre i ca. 15 min.
Tip: Server med raita (her) naanbrød, ris og friske koriander.