Cookie- og privatlivspolitik
Mad & Lækkerier

@madoglaekkerier.dk

  • Forside
  • Opskrifter
    • Bagværk
    • Morgenmad
    • Aftensmad
    • Salater
    • Dip & andet tilbehør
    • Lækkerier
    • Højtider & helligdage
    • Drikkevarer
  • Vegetarisk
    • Bagværk
    • Morgenmad
    • Aftensmad
    • Salater
    • Dip & andet tilbehør
    • Lækkerier
    • Højtider & helligdage
  • Vegansk
    • Bagværk
    • Morgenmad
    • Aftensmad
    • Salater
    • Dip & andet tilbehør
    • Lækkerier
    • Højtider & helligdage
  • Andet
    • Om os
    • Rejseguide
    • Cookie- og privatlivspolitik
  • Råvare indeks

Butterchicken

Antal: 2-3 personer Tid: ca. 25 min Sværhedsgrad: Middel

Det skal du bruge:

  • 500-600 g kyllingebryst
  • 2 fed hvidløg
  • 1 spsk friskrevet ingefær
  • 2 dL naturel yogurt/græsk yogurt (alternativt skyr)
  • 2 spsk citronsaft
  • 1 tsk gurkemeje
  • 1 tsk stødt koriander
  • 1 spsk graham masala
  • Salt og peber
  • 1 mellemstort løg
  • Smør til stegning
  • 1 dåse hakkede tomater
  • ca. 2 dl mælk

Sådan gør du:

  1. Skræl og riv ingefæren fint (ca. 1 cm)
  2. Rør ingefær, hvidløg og yogurt sammen med citronsaft, gurkemeje, koriander, graham masala, salt og peber i en skål.
  3. Skær kyllingen i grove tern og vend kødet i yogurtmarinaden.
  4. Lad kyllingen trække i min. 30 min (gerne længere for at få massere smag)
  5. Hak løget fint og steg det med smør i en gryde.
  6. Fisk kyllingternene op af marinaden og brun dem sammen med løget i gryden.
  7. Tilsæt nu hakkede tomater, mælk og den resterende yogurt marinade og lad det simre i ca. 15 min.

Tip: Server med raita (her) naanbrød, ris og friske koriander.

Indlægsnavigation

Hvid chokolade med lakridsganache
Burger bøffer med grønt

Share your thoughts Annuller svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

  • Opskrifter339 Post(s)
  • Vegetarisk196 Post(s)
  • Vegansk112 Post(s)
  • Elara by LyraThemes
  • Copyright © 2021 MADOGLAEKKERIER.DK | Hosted ved Freshcase Support | Cookie- og privatlivspolitik
Websitet anvender cookies til at huske dine indstillinger, statistik og målrette annoncer. Denne information deles med en tredjepart.OkPrivatlivspolitik