
Tid: ca 20 min · Sværhedsgrad: Nem
Det skal du bruge:
- Burgerboller – du kan finde opskriften på vores hjemmelavet burgerboller med chiafrø her, eller vores grove burgeroller her
- Portobellosvampe
- Grønt: ex. salat, gulerødder, tomat, agurk, avokado, friske eller syltede rødløg ( se hvordan du laver sidste nævnte her)
- Din yndlings dressing
Sådan gør du:
OBS: Denne ret er hurtig at lave, så ønsker du pommes frites eller andet tilbehør, så lav det først, da retten kun tager 15-20 minutter at lave.
- Varm ovnen op, så du er klar til at varme dine burgerboller
- Vask og snit det grønne
- Vask dine portobellosvampe
- Steg svampene på panden i olie på middelhøj varme på hver side i ca. 5 minutter.
- Varm imens bollerne, så du er klar til at servere, når svampene er færdige.
Sæt det hele bordet, og nye en lækker vegetarisk/vegansk burger!