
Antal: 1 kage ( 24 stykker) · Arbejdstid: ca. 15 min. · Tid i alt: ca. 40 min · Sværhedsgrad: Nem
Ingredienser
- 300 g smør
- 150 g mørk chokolade
- 3 æg
- 3 dl sukker
- 3 spsk kakao
- 100 g valnødder
- 3 dl hvedemel
- 50 g skumfiduser
Fremgangsmåde
- Smør og chokolade smeltes i en gryde
- Æg og sukker piskes en en luftig masse
- Hak valnødderne godt og skær skumfiduserne i mindre stykker
- Kom de hakkede valnødder, skumfiduser, mel, kakao og chokoladeblandingen forsigtigt i æggeblandingen
- Smør en bageplade (20 x 30 cm) og hæld massen herover i.
- Bages i 25-30 min ved 200 grader alm ovn.
- Lad brownien afkøle og skær den ud i mindre stykker.