Cookie- og privatlivspolitik
Mad & Lækkerier

@madoglaekkerier.dk

  • Forside
  • Opskrifter
    • Morgenmad
    • Frokost
    • Aftensmad
    • Salater & tilbehør
    • Spreads, pålæg & andet tilbehør
    • Bagværk
    • Smoothies, Juices & andre drikkevarer
    • Lækkerier
  • Vegetarisk
    • Vegetarisk om morgnen
    • Vegetarisk til frokost
    • Vegetarisk til aften
    • Vegetariske salater & tilbehør
    • Vegetariske spreads, pålæg & andet tilbehør
    • Vegetarisk bagværk
    • Vegetariske lækkerier
  • Vegansk
    • Vegansk om morgnen
    • Vegansk til frokost
    • Veganske til aften
    • Veganske salter & tilbehør
    • Vegansk bagværk
    • Veganske spreads, pålæg & andet tilbehør
    • Veganske lækkerier
  • Inspiration
    • Højtider og helligdage
    • Vegetariske og veganske højtider og helligdage
    • Gæstemiddag
    • Rejseguide
  • Råvare indeks
  • Om os
    • Cookie- og privatlivspolitik
Blåbær, Hindbær, Honning, Morgenmad, Opskrifter, Sirup, Sukker, Vegansk, Vegansk om morgnen, Vegetarisk, Vegetarisk om morgnen, Yoghurt

Bland din egen bær yoghurt

Tid: ca 15 min   ·   Sværhedsgrad: Nem

Personligt synes jeg tit, at bær yoghurt kan blive lidt syntetisk.. Derfor laver jeg tit selv en bær blanding, jeg kan blande med min neutral yogurt.

Det skal du bruge:

  • Vælg de bær du ønsker – jeg brugte blåbær og hindbær, jeg bruge ca. 3 dl bær til 0,5 dl yogurt – du kan dog sagtens bruge flere eller færre bær, alt efter hvad du kan lide.
  • Neutral Yogurt
  • Sirup/Honning
  • Sukker

Sådan gør du:

  1. Kom bærerne i en gryde med vand, og lad det koge op. Når vandet koger slukkes blusset, og herefter skal masse køle lidt af.
  2. Si herefter vandet fra, gem gerne noget af det, da det kan bruges i yoghurten.
  3. Bærerne blandes herefter i den neutrale yoghurt, og hæld gerne en lille smule af saften heri også.
  4. Smag yoghurten til med sirup, sukker og saft

Håber i synes det bliver lige så godt, som jeg synes!

OBS! Er du ikke til bær i din yoghurt, kan du blende bærerne før de kommer i yoghurten.

 

Indlægsnavigation

Vegansk One Pot Pasta med Kidneybønner
Vegansk brunch m. opskrift på veganske vafler

Share your thoughts Annuller svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Populære Opskrifter

  • AftensmadAppetizerBaconOpskrifterPurløgSkinke

    Kanapé – Mini toast med skinke-bacon fyld

  • AftensmadBroccoliChampignonCherrytomaterFlødeHvidløgLøgMælkOpskrifterParmasanRevet mozzarellaSquashVegetariskVegetarisk til aften

    Nem pastaret m. grønsager og osteflødesovs

  • AubergineFrokostLøgNellikerOpskrifterSennepSirupSpreads, pålæg & andet tilbehørVeganer til højtiderVeganskVegansk frokostVegansk julVegansk påskeVegetar til højtiderVegetariskVegetarisk JulVegetarisk PåskeVegetarisk til frokostVegetariske spreads, pålæg & andet tilbehør

    Karrymarinerede Auberginer – Vegansk Karry”sild”

  • BlåbærChiafrøCitronHavregrynMælkMorgenmadOpskrifterPlantemælkSirupVaniljesukkerVeganskVegansk om morgnenVegetariskVegetarisk om morgnen

    Chia-havregrød

  • BagværkChiafrøFuldkornshvedemelGærHavregrynHonningHvedemelMorgenmadOpskrifterSirupVegansk bagværkVegansk om morgnenVegetarisk bagværkVegetarisk om morgnen

    De bedste koldhævede boller – og super nemme at lave

  • Opskrifter267 Post(s)
  • mail
  • instagram
  • facebook
  • youtube
  • pinterest
  • Vegetarisk159 Post(s)
  • Vegansk95 Post(s)
  • Elara by LyraThemes
  • Copyright © 2020 MADOGLAEKKERIER.DK | Hosted ved Freshcase Support | Cookie- og privatlivspolitik
Websitet anvender cookies til at huske dine indstillinger, statistik og målrette annoncer. Denne information deles med en tredjepart.OkPrivatlivspolitik