Cookie- og privatlivspolitik
Mad & Lækkerier

@madoglaekkerier.dk

  • Forside
  • Opskrifter
    • Bagværk
    • Morgenmad
    • Aftensmad
    • Salater
    • Dip & andet tilbehør
    • Lækkerier
    • Højtider & helligdage
    • Drikkevarer
  • Vegetarisk
    • Bagværk
    • Morgenmad
    • Aftensmad
    • Salater
    • Dip & andet tilbehør
    • Lækkerier
    • Højtider & helligdage
  • Vegansk
    • Bagværk
    • Morgenmad
    • Aftensmad
    • Salater
    • Dip & andet tilbehør
    • Lækkerier
    • Højtider & helligdage
  • Andet
    • Om os
    • Rejseguide
    • Cookie- og privatlivspolitik
  • Råvare indeks

Basilikumsalt

Pers: 3-4 ·  Arbejdstid: 2 min. ·   Tid i alt: 3 timer · Sværhedsgrad: Nem

Ingredienser

  • 200 g salt
  • 2 håndfulde basilikum

Fremgangsmåde

  1. Salt og basilikum blendes i en minihakker, foodprocessor eller hvad du lige har.
  2. Salten kommes på en bradepande med bagepapir i et tynd lag
  3. Salten bages/tørres ved 50 grader i 2-3 timer – sørg for at røre heri cirka hver halve time, så alt salt kan blive tørt.

Indlægsnavigation

Bananbrød
Bønnefritter med parmesan og pankorasp

Share your thoughts Annuller svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

  • Opskrifter302 Post(s)
  • Vegetarisk178 Post(s)
  • Vegansk100 Post(s)
  • Elara by LyraThemes
  • Copyright © 2021 MADOGLAEKKERIER.DK | Hosted ved Freshcase Support | Cookie- og privatlivspolitik
Websitet anvender cookies til at huske dine indstillinger, statistik og målrette annoncer. Denne information deles med en tredjepart.OkPrivatlivspolitik