
Antal: 8 stk. · Arbejdstid: 30-40 min. · Tid i alt: ca. 4 timer · Sværhedsgrad: Nem
Ingredienser
Fremgangsmåde
- Gær røres ud i vandet
- Tilsæt smeltet smør, sukker og salt og rør godt
- Tilføj nu hvedemel lidt efter lidt og rør godt til dejen er glat
- Lad dejen hæve tildækket i 1,5 time (alternativt brug 1/4 gær og lad dejen hæve natten over)
- Del dejen i 8 stykker
- Rul stykkerne til runde flade boller
- Pensl de flade boller med olie og fold dem halvt over (med den olierede side mod midten)
- Lad bollerne hæve tildækket i ca. 30 minutter
- Lav din asiatiske dampkoger/sigte klar – Kom bagepapir i bunde, hvori du har prikket en masse små huller
- Sæt din dampkoger (eller sigte med låg på) over en gryde med kogende vand
- Kom dine boller herpå og damp dem i 20-25 minutter
Tip: Kan nydes med en masse lækre grøntsager og kød, som f.eks. peberfrugt, avokado, agurk, gulerødder, koriander, kylling og meget andet.