Cookie- og privatlivspolitik
Mad & Lækkerier

@madoglaekkerier.dk

  • Forside
  • Opskrifter
    • Bagværk
    • Morgenmad
    • Aftensmad
    • Salater
    • Dip & andet tilbehør
    • Lækkerier
    • Højtider & helligdage
    • Drikkevarer
  • Vegetarisk
    • Bagværk
    • Morgenmad
    • Aftensmad
    • Salater
    • Dip & andet tilbehør
    • Lækkerier
    • Højtider & helligdage
  • Vegansk
    • Bagværk
    • Morgenmad
    • Aftensmad
    • Salater
    • Dip & andet tilbehør
    • Lækkerier
    • Højtider & helligdage
  • Andet
    • Om os
    • Rejseguide
    • Cookie- og privatlivspolitik
  • Råvare indeks

Bananpandekager

Antal: ca. 12 ·  Arbejdstid: 15 min. ·   Tid i alt: 15 min · Sværhedsgrad: Nem

Ingredienser

  • 2 stk. bananer
  • 2 dl. havregryn
  • 3 æg
  • lidt salt

Fremgangsmåde

  1. Mos banaerne, jeg brugte en stavblander for at få en fin konsistens, men har du ikke sådan en, så kan du sagtens mose dem med en gaffel.
  2. Kom havregryn, æg og salt i, og rør det sammen, blend det gerne med stavblenderen igen, så havregrynene også får en finere konsistens.
    • Hvis du ikke er så vild med havregryn som jeg er, kan du sagtens erstatte det med hvedemel, eller bruge 1 dl. hvedemel og 1 dl havregryn
  3. Bag dem på panden, jeg stegte dem i kokosolie

Bananpandekagerne smager ekstra godt med lidt topping på, f.eks. Sirup, honning eller sukker, men jeg vil også lige anbefale Bodylaps Zero Topping- der er et hav af forskellige smage  og elsker især den med karamel!

Indlægsnavigation

Koldhævet pizzadej
Chana Masala

Share your thoughts Annuller svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

  • Opskrifter295 Post(s)
  • Vegetarisk179 Post(s)
  • Vegansk100 Post(s)
  • Elara by LyraThemes
  • Copyright © 2021 MADOGLAEKKERIER.DK | Hosted ved Freshcase Support | Cookie- og privatlivspolitik
Websitet anvender cookies til at huske dine indstillinger, statistik og målrette annoncer. Denne information deles med en tredjepart.OkPrivatlivspolitik