Cookie- og privatlivspolitik
Mad & Lækkerier

@madoglaekkerier.dk

  • Forside
  • Opskrifter
    • Bagværk
    • Morgenmad
    • Aftensmad
    • Salater
    • Dip & andet tilbehør
    • Lækkerier
    • Højtider & helligdage
    • Drikkevarer
  • Vegetarisk
    • Bagværk
    • Morgenmad
    • Aftensmad
    • Salater
    • Dip & andet tilbehør
    • Lækkerier
    • Højtider & helligdage
  • Vegansk
    • Bagværk
    • Morgenmad
    • Aftensmad
    • Salater
    • Dip & andet tilbehør
    • Lækkerier
    • Højtider & helligdage
  • Andet
    • Om os
    • Rejseguide
    • Cookie- og privatlivspolitik
  • Råvare indeks

Bananmuffins med eller uden chokolade.

Antal: 12 stk ·  Arbejdstid: 15 min. ·   Tid i alt: 30 time · Sværhedsgrad: Nem

Ingredienser

  • 2 bananer
  • 200 g. hvedemel (3,5 dl)
  • 2 æg
  • 100g blødt smør
  • 150 g. sukker (1,75dl)
  • 1 tsk vaniljesukker
  • 2 tsk. bagepulver
  • evt. 50g. lys eller mørk chokolade

Fremgangsmåde

  1. Forvarm ovn på 180 gr. alm ovn.
  2. I en røreskål piskes sukker, vaniljesukker, og æg sammen.
  3. Mos bananerne
  4. Bland hvedemel og bagepulver sammen.
  5. Tilføj hvedemelsblandingen, banan og den bløde smør til røreskålen og bland det godt sammen.
  6. Hvis du ønsker muffins med chokolade, hakkes chokoladen i små stykker, hvis du ikke bruger chokoladeknapper, og tilføj til blandingen.
  7. Fordel dejen i muffinsformene og bag dem i ovnen ca. 12-15 minutter ved 180 gr. alm ovn.

Indlægsnavigation

Hokkaido frikadeller
Rødvinsbraiserede svinekæber

Share your thoughts Annuller svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

  • Opskrifter302 Post(s)
  • Vegetarisk178 Post(s)
  • Vegansk100 Post(s)
  • Elara by LyraThemes
  • Copyright © 2021 MADOGLAEKKERIER.DK | Hosted ved Freshcase Support | Cookie- og privatlivspolitik
Websitet anvender cookies til at huske dine indstillinger, statistik og målrette annoncer. Denne information deles med en tredjepart.OkPrivatlivspolitik