Cookie- og privatlivspolitik
Mad & Lækkerier

@madoglaekkerier.dk

  • Forside
  • Opskrifter
    • Morgenmad
    • Frokost
    • Aftensmad
    • Salater & tilbehør
    • Spreads, pålæg & andet tilbehør
    • Bagværk
    • Smoothies, Juices & andre drikkevarer
    • Lækkerier
  • Vegetarisk
    • Vegetarisk om morgnen
    • Vegetarisk til frokost
    • Vegetarisk til aften
    • Vegetariske salater & tilbehør
    • Vegetariske spreads, pålæg & andet tilbehør
    • Vegetarisk bagværk
    • Vegetariske lækkerier
  • Vegansk
    • Vegansk om morgnen
    • Vegansk til frokost
    • Veganske til aften
    • Veganske salter & tilbehør
    • Vegansk bagværk
    • Veganske spreads, pålæg & andet tilbehør
    • Veganske lækkerier
  • Inspiration
    • Højtider og helligdage
    • Vegetariske og veganske højtider og helligdage
    • Gæstemiddag
    • Rejseguide
  • Råvare indeks
  • Om os
    • Cookie- og privatlivspolitik
Æg, Bagepulver, Bagværk, Banan, Dessert, Flormelis, Hvedemel, Mælk, Opskrifter, Peanutbutter, Smør, Vaniljesukker, Vegetarisk, Vegetarisk bagværk

Banankage m. Nutella

Bagetid: 45 min Tid i alt: ca. 50 min. Sværhedsgrad: Nem

Skal du gøre lidt ekstra ud af dine banankage? så prøv at put nutella i den!

Det skal du bruge: 

  • 2 modne bananer
  • 3 æg
  • 1 spsk peanutbutter
  • 1 tsk bagepulver
  • 1 tsk vaniljesukker
  • 2 dL mælk
  • 2 dl. hvedemel
  • 100 g smeltet smør/margarine
  • 3 spsk. Nutella

Nutellasmørcreme:

  • 2 spsk. Nutella
  • 150 g. smør
  • 2 spsk.. flormelis

Sådan gør du: 

  1. Forvarm ovn på 200 gr. alm ovn.
  2. Mos bananerne (nemmest med en stavblender eller lignende)
  3. Bland æg, peanutbutter, bagepulver, vanilje, mælk,  mel og smeltet smør og rør godt rundt heri.
  4. Smør en form og tilsæt halvdelen af dejen.
  5. Kom nu et lag af nutellaen ovenpå dejen. Varm evt. nutellaen et minuts tid i mikroovnen, så den bliver lidt mere flydende, så den er nemmere at arbejde med.
    – Det gør ikke noget, at det bliver delt ud i nogen klatter.
  6. Tilsæt resten af dejen, så det dækker nutellae
  7. Bag kagen ved 200 grader alm. ovn i ca. 45 min.
  8. Lad banankagen afkøle, når den er færdigbagt.

Nutellasmørcreme

– Rør smør og nutella sammen, og tilsæt herefter flormelis – pynt herefter din fine kage!

 

Velbekomme!

 

Indlægsnavigation

Veganske gulerod-broccoli pandekager
Surdej grundopskrift

Share your thoughts Annuller svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Populære Opskrifter

  • AftensmadAppetizerBaconOpskrifterPurløgSkinke

    Kanapé – Mini toast med skinke-bacon fyld

  • AftensmadBroccoliChampignonCherrytomaterFlødeHvidløgLøgMælkOpskrifterParmasanRevet mozzarellaSquashVegetariskVegetarisk til aften

    Nem pastaret m. grønsager og osteflødesovs

  • AubergineFrokostLøgNellikerOpskrifterSennepSirupSpreads, pålæg & andet tilbehørVeganer til højtiderVeganskVegansk frokostVegansk julVegansk påskeVegetar til højtiderVegetariskVegetarisk JulVegetarisk PåskeVegetarisk til frokostVegetariske spreads, pålæg & andet tilbehør

    Karrymarinerede Auberginer – Vegansk Karry”sild”

  • BlåbærChiafrøCitronHavregrynMælkMorgenmadOpskrifterPlantemælkSirupVaniljesukkerVeganskVegansk om morgnenVegetariskVegetarisk om morgnen

    Chia-havregrød

  • BagværkChiafrøFuldkornshvedemelGærHavregrynHonningHvedemelMorgenmadOpskrifterSirupVegansk bagværkVegansk om morgnenVegetarisk bagværkVegetarisk om morgnen

    De bedste koldhævede boller – og super nemme at lave

  • Opskrifter267 Post(s)
  • mail
  • instagram
  • facebook
  • youtube
  • pinterest
  • Vegetarisk159 Post(s)
  • Vegansk95 Post(s)
  • Elara by LyraThemes
  • Copyright © 2020 MADOGLAEKKERIER.DK | Hosted ved Freshcase Support | Cookie- og privatlivspolitik
Websitet anvender cookies til at huske dine indstillinger, statistik og målrette annoncer. Denne information deles med en tredjepart.OkPrivatlivspolitik