
Bagetid: 45 min Tid i alt: ca. 50 min. Sværhedsgrad: Nem
Skal du gøre lidt ekstra ud af dine banankage? så prøv at put nutella i den!
Det skal du bruge:
- 2 modne bananer
- 3 æg
- 1 spsk peanutbutter
- 1 tsk bagepulver
- 1 tsk vaniljesukker
- 2 dL mælk
- 2 dl. hvedemel
- 100 g smeltet smør/margarine
- 3 spsk. Nutella
Nutellasmørcreme:
Sådan gør du:
- Forvarm ovn på 200 gr. alm ovn.
- Mos bananerne (nemmest med en stavblender eller lignende)
- Bland æg, peanutbutter, bagepulver, vanilje, mælk, mel og smeltet smør og rør godt rundt heri.
- Smør en form og tilsæt halvdelen af dejen.
- Kom nu et lag af nutellaen ovenpå dejen. Varm evt. nutellaen et minuts tid i mikroovnen, så den bliver lidt mere flydende, så den er nemmere at arbejde med.
– Det gør ikke noget, at det bliver delt ud i nogen klatter. - Tilsæt resten af dejen, så det dækker nutellae
- Bag kagen ved 200 grader alm. ovn i ca. 45 min.
- Lad banankagen afkøle, når den er færdigbagt.
Nutellasmørcreme
– Rør smør og nutella sammen, og tilsæt herefter flormelis – pynt herefter din fine kage!
Velbekomme!