Cookie- og privatlivspolitik
Mad & Lækkerier

@madoglaekkerier.dk

  • Forside
  • Opskrifter
    • Bagværk
    • Morgenmad
    • Aftensmad
    • Salater
    • Dip & andet tilbehør
    • Lækkerier
    • Højtider & helligdage
    • Drikkevarer
  • Vegetarisk
    • Bagværk
    • Morgenmad
    • Aftensmad
    • Salater
    • Dip & andet tilbehør
    • Lækkerier
    • Højtider & helligdage
  • Vegansk
    • Bagværk
    • Morgenmad
    • Aftensmad
    • Salater
    • Dip & andet tilbehør
    • Lækkerier
    • Højtider & helligdage
  • Andet
    • Om os
    • Rejseguide
    • Cookie- og privatlivspolitik
  • Råvare indeks

Bananmarmelade

Antal: 1 stort glas ·  Arbejdstid: 10 min. ·   Tid i alt: 1 time · Sværhedsgrad: Nem

Ingredienser

  • 4 bananer
  • Saften fra en citron + citronskal
  • 250 g sukker
  • 2,5 dl vand
  • Kornene fra en halv vaniljestang.
  • Atamon

Fremgangsmåde

  1. Bananerne skrælles og skæres ud i små tern og blandes med saften fra citronen samt skal.
  2. Vand og sukker bringes i kog i en lille gryde.
  3. En vaniljestang skæres på langs og kornene fra den ene halvdel puttes skrabes ud.
  4. I gryden tilsættes kornene fra den halve vaniljestang samt bananblandingen
  5. Blandingen koges ved svag varme indtil den er kogt helt ind. Dette tager ca. 45 min. Rør jævnligt i gryden.
  6. Når marmeladen er kogt ind og blevet tyk, tilsættes atamon for længere holdbarhed – følg anvisning bag på flasken.
  7. Lad marmeladen køle af og opbevar den efterfølgende på køl.

Indlægsnavigation

Salat med knuste sprøde kartofler
Brioche burgerboller

Share your thoughts Annuller svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

  • Opskrifter345 Post(s)
  • Vegetarisk195 Post(s)
  • Vegansk111 Post(s)
  • Elara by LyraThemes
  • Copyright © 2021 MADOGLAEKKERIER.DK | Hosted ved Freshcase Support | Cookie- og privatlivspolitik
Websitet anvender cookies til at huske dine indstillinger, statistik og målrette annoncer. Denne information deles med en tredjepart.OkPrivatlivspolitik