
Antal: 2 stk · Tid: ca 45 min · Sværhedsgrad: Nem
Det skal du bruge:
- 1 sød kartoffel
- en smule olivenolie
- Salt
- 1 portion dild og purløgsdressing
Sådan gør du:
- Forvarm ovnen på 200 grader varmluft.
- Rens kartoflen godt og halver den i to, og læg dem på en bageplade med skralden ned ad.
- Hæld en smule olie over og drys med salt
- Bages i 30-45 minutter, afhængig af kartoflens størrelse.
Server gerne med vores dild og purløgsdressing.
Velbekomme, håber i kan lide den!
Dild og purløgsdressing
Det skal du bruge:
500 ml creme fraiche 18%
1 bundt purløg
1 bundt dild
1 fed hvidløg
1-2 spsk citronsaft
Salt og peber
Sådan gør du:
I en skål puttes cremefraichen i, dild og purløg snittes – et lille tip: klip det med en saks, så går det lige lidt hurtigere. Rør krydderurterne godt sammen med cremefraiche, tilføj et fed presset hvidløg, og smag derefter til med citron salt og peber