Cookie- og privatlivspolitik
Mad & Lækkerier

@madoglaekkerier.dk

  • Forside
  • Opskrifter
    • Bagværk
    • Morgenmad
    • Aftensmad
    • Salater
    • Dip & andet tilbehør
    • Lækkerier
    • Højtider & helligdage
    • Drikkevarer
  • Vegetarisk
    • Bagværk
    • Morgenmad
    • Aftensmad
    • Salater
    • Dip & andet tilbehør
    • Lækkerier
    • Højtider & helligdage
  • Vegansk
    • Bagværk
    • Morgenmad
    • Aftensmad
    • Salater
    • Dip & andet tilbehør
    • Lækkerier
    • Højtider & helligdage
  • Andet
    • Om os
    • Rejseguide
    • Cookie- og privatlivspolitik
  • Råvare indeks

Bagt butternutsquash

Pers: 3-4 ·  Arbejdstid: 10 min. ·   Tid i alt: 1 time · Sværhedsgrad: Nem

Ingredienser

  • 1 butternutsquash
  • Lidt olivenolie
  • Tørret timian
  • Salt og peber
  • én portion “Dild og purløgsdressing”

Fremgangsmåde

  1. Skyl din butternut squash
  2. Halvér den i 2 og fjern kernerne med en spiseske.
  3. Skær riller i den, men pas på du ikke skære helt igennem.
  4. Pensl med olivenolie og krydder med timian, salt og peber.
  5. Bag ved 200 grader alm. ovn i 50-60 min.

Tip: Server med Dild og purløgsdressing

Dild og purløgsdressing

Det skal du bruge:

  • 1 bundt purløg
  • 1 bundt dild
  • 1 fed hvidløg
  • 1-2 spsk citronsaft
    Salt og peber

Sådan gør du:

I en skål puttes creme fraichen i, dild og purløg snittes – et lille tip: klip det med en saks, så går det lige lidt hurtigere. Rør krydderurterne godt sammen med cremefraiche, tilføj et fed presset hvidløg, og smag derefter til med citron salt og peber

Indlægsnavigation

Peberkager
Brunkager

Share your thoughts Annuller svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

  • Opskrifter295 Post(s)
  • Vegetarisk179 Post(s)
  • Vegansk100 Post(s)
  • Elara by LyraThemes
  • Copyright © 2021 MADOGLAEKKERIER.DK | Hosted ved Freshcase Support | Cookie- og privatlivspolitik
Websitet anvender cookies til at huske dine indstillinger, statistik og målrette annoncer. Denne information deles med en tredjepart.OkPrivatlivspolitik