Cookie- og privatlivspolitik
Mad & Lækkerier

@madoglaekkerier.dk

  • Forside
  • Opskrifter
    • Morgenmad
    • Frokost
    • Aftensmad
    • Salater & tilbehør
    • Spreads, pålæg & andet tilbehør
    • Bagværk
    • Smoothies, Juices & andre drikkevarer
    • Lækkerier
  • Vegetarisk
    • Vegetarisk om morgnen
    • Vegetarisk til frokost
    • Vegetarisk til aften
    • Vegetariske salater & tilbehør
    • Vegetariske spreads, pålæg & andet tilbehør
    • Vegetarisk bagværk
    • Vegetariske lækkerier
  • Vegansk
    • Vegansk om morgnen
    • Vegansk til frokost
    • Veganske til aften
    • Veganske salter & tilbehør
    • Vegansk bagværk
    • Veganske spreads, pålæg & andet tilbehør
    • Veganske lækkerier
  • Inspiration
    • Højtider og helligdage
    • Vegetariske og veganske højtider og helligdage
    • Gæstemiddag
    • Rejseguide
  • Råvare indeks
  • Om os
    • Cookie- og privatlivspolitik
Aftensmad, Butternutsquash, Citron, Creme fraiche, Dild, Gæstemiddag, Hovedret, Hvidløg, Opskrifter, Purløg, Salater & tilbehør

Bagt butternutsquash

Antal: 3-4 personer. Tid: ca. 1 time. Sværhedsgrad: Nem

Det skal du bruge:

  • 1 butternutsquash
  • Lidt olivenolie
  • Tørret timian
  • Salt og peber
  • én portion “Dild og purløgsdressing”

Sådan gør du:

  1. Skyl din butternut squash
  2. Halvér den i 2 og fjern kernerne med en spiseske.
  3. Skær riller i den, men pas på du ikke skære helt igennem.
  4. Pensl med olivenolie og krydder med timian, salt og peber.
  5. Bag ved 200 grader alm. ovn i 50-60 min.

Tip: Server med Dild og purløgsdressing

Dild og purløgsdressing:
Det skal du bruge:
500 ml creme fraiche
1 bundt purløg
1 bundt dild
1 fed hvidløg
1-2 spsk citronsaft
Salt og peber

Sådan gør du:
I en skål puttes creme fraichen i, dild og purløg snittes – et lille tip: klip det med en saks, så går det lige lidt hurtigere. Rør krydderurterne godt sammen med cremefraiche, tilføj et fed presset hvidløg, og smag derefter til med citron salt og peber


Indlægsnavigation

Peberkager
Brunkager

Share your thoughts Annuller svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Populære Opskrifter

  • AftensmadAppetizerBaconOpskrifterPurløgSkinke

    Kanapé – Mini toast med skinke-bacon fyld

  • AftensmadBroccoliChampignonCherrytomaterFlødeHvidløgLøgMælkOpskrifterParmasanRevet mozzarellaSquashVegetariskVegetarisk til aften

    Nem pastaret m. grønsager og osteflødesovs

  • AubergineFrokostLøgNellikerOpskrifterSennepSirupSpreads, pålæg & andet tilbehørVeganer til højtiderVeganskVegansk frokostVegansk julVegansk påskeVegetar til højtiderVegetariskVegetarisk JulVegetarisk PåskeVegetarisk til frokostVegetariske spreads, pålæg & andet tilbehør

    Karrymarinerede Auberginer – Vegansk Karry”sild”

  • BlåbærChiafrøCitronHavregrynMælkMorgenmadOpskrifterPlantemælkSirupVaniljesukkerVeganskVegansk om morgnenVegetariskVegetarisk om morgnen

    Chia-havregrød

  • BagværkChiafrøFuldkornshvedemelGærHavregrynHonningHvedemelMorgenmadOpskrifterSirupVegansk bagværkVegansk om morgnenVegetarisk bagværkVegetarisk om morgnen

    De bedste koldhævede boller – og super nemme at lave

  • Opskrifter267 Post(s)
  • mail
  • instagram
  • facebook
  • youtube
  • pinterest
  • Vegetarisk159 Post(s)
  • Vegansk95 Post(s)
  • Elara by LyraThemes
  • Copyright © 2020 MADOGLAEKKERIER.DK | Hosted ved Freshcase Support | Cookie- og privatlivspolitik
Websitet anvender cookies til at huske dine indstillinger, statistik og målrette annoncer. Denne information deles med en tredjepart.OkPrivatlivspolitik