
Antal: 3-4 personer. Tid: ca. 1 time. Sværhedsgrad: Nem
Det skal du bruge:
- 1 butternutsquash
- Lidt olivenolie
- Tørret timian
- Salt og peber
- én portion “Dild og purløgsdressing”
Sådan gør du:
- Skyl din butternut squash
- Halvér den i 2 og fjern kernerne med en spiseske.
- Skær riller i den, men pas på du ikke skære helt igennem.
- Pensl med olivenolie og krydder med timian, salt og peber.
- Bag ved 200 grader alm. ovn i 50-60 min.
Tip: Server med Dild og purløgsdressing
Dild og purløgsdressing:
Det skal du bruge:
500 ml creme fraiche
1 bundt purløg
1 bundt dild
1 fed hvidløg
1-2 spsk citronsaft
Salt og peber
Sådan gør du:
I en skål puttes creme fraichen i, dild og purløg snittes – et lille tip: klip det med en saks, så går det lige lidt hurtigere. Rør krydderurterne godt sammen med cremefraiche, tilføj et fed presset hvidløg, og smag derefter til med citron salt og peber