Cookie- og privatlivspolitik
Mad & Lækkerier

@madoglaekkerier.dk

  • Forside
  • Opskrifter
    • Bagværk
    • Morgenmad
    • Aftensmad
    • Salater
    • Dip & andet tilbehør
    • Lækkerier
    • Højtider & helligdage
    • Drikkevarer
  • Vegetarisk
    • Bagværk
    • Morgenmad
    • Aftensmad
    • Salater
    • Dip & andet tilbehør
    • Lækkerier
    • Højtider & helligdage
  • Vegansk
    • Bagværk
    • Morgenmad
    • Aftensmad
    • Salater
    • Dip & andet tilbehør
    • Lækkerier
    • Højtider & helligdage
  • Andet
    • Om os
    • Rejseguide
    • Cookie- og privatlivspolitik
  • Råvare indeks

Bagekartofler med mexifyld

Pers: 3-4 ·  Arbejdstid: 20 min. ·   Tid i alt: 1 time 20 min · Sværhedsgrad: Nem

Ingredienser

  • 6 bagekartofler
  • 400 g hakket oksekød
  • 1 pose tacokrydderi
  • 200 g majs
  • 150 g sorte bønner
  • 100 g cherrytomater
  • Rucula

Fremgangsmåde

  1. Vask kartoflerne godt og skær et dybt kryds heri
  2. Bag kartoflerne i en forvarmet ovn 50-60 minutter ved 200 grader alm. ovn
  3. Brun kødet af og kom krydderiblandingen heri
  4. Tilsæt majs og sorte bønner.
  5. Når kartoflerne er færdige skæres de næsten igennem og fyldes med rucula, mexifyld og tomat.

Indlægsnavigation

Hyldeblomstsaft
Hjemmelavede Bounty

Share your thoughts Annuller svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

  • Opskrifter302 Post(s)
  • Vegetarisk178 Post(s)
  • Vegansk100 Post(s)
  • Elara by LyraThemes
  • Copyright © 2021 MADOGLAEKKERIER.DK | Hosted ved Freshcase Support | Cookie- og privatlivspolitik
Websitet anvender cookies til at huske dine indstillinger, statistik og målrette annoncer. Denne information deles med en tredjepart.OkPrivatlivspolitik