Cookie- og privatlivspolitik
Mad & Lækkerier

@madoglaekkerier.dk

  • Forside
  • Opskrifter
    • Bagværk
    • Morgenmad
    • Aftensmad
    • Salater
    • Dip & andet tilbehør
    • Lækkerier
    • Højtider & helligdage
    • Drikkevarer
  • Vegetarisk
    • Bagværk
    • Morgenmad
    • Aftensmad
    • Salater
    • Dip & andet tilbehør
    • Lækkerier
    • Højtider & helligdage
  • Vegansk
    • Bagværk
    • Morgenmad
    • Aftensmad
    • Salater
    • Dip & andet tilbehør
    • Lækkerier
    • Højtider & helligdage
  • Andet
    • Om os
    • Rejseguide
    • Cookie- og privatlivspolitik
  • Råvare indeks

Baba ganoush

Antal: 1 glas ·  Arbejdstid: 5 min. ·   Tid i alt: 40 min · Sværhedsgrad: Nem

Ingredienser

  • 1 aubergine
  • 2 fed hvidløg
  • 1/2 citron
  • 3 spsk olivenolie
  • 1 spsk tahin
  • salt og peber

Fremgangsmåde

  1. Skær stilken af auberginen og halver den
  2. Placer auberginen med skærefladen nedad på en bradepande med bagepapir
  3. Prik mange huller i auberginen med en gaffel
  4. Bag den i ovnen i ca. 30 minutter ved 200 grader alm. ovn
  5. Skrab herefter “kødet” ud af auberginen, og blend dette med hvidløg, tahin, citronsaft og olivenolie
  6. Smag til med salt og peber
  7. Lad din baba ganoush trække i køleskabet i min. 1 time.

Tip: Er rigtig god med naan brød eller i pita.

Indlægsnavigation

Köfte – Kødboller inspireret af det mellemøstiske køkken
Spidskålssalat med vinaigrette

Share your thoughts Annuller svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

  • Opskrifter302 Post(s)
  • Vegetarisk178 Post(s)
  • Vegansk100 Post(s)
  • Elara by LyraThemes
  • Copyright © 2021 MADOGLAEKKERIER.DK | Hosted ved Freshcase Support | Cookie- og privatlivspolitik
Websitet anvender cookies til at huske dine indstillinger, statistik og målrette annoncer. Denne information deles med en tredjepart.OkPrivatlivspolitik