Aspargessuppe med kødboller

Gå til opskrift Udskrift opskrift
0 Tilføj til favoritter
Tilberedningstid 15 mins Tid i alt 15 min. Sværhedsgrad: Begynder Antal personer: 4 Bedste sæson: Vinter Egenskaber:

Ingredienser

Fremgangsmåde

  1. Smelt smørret i en gryde og kom mel heri.

  2. Tilsæt vandet fra aspargessnitterne og lad det simre et par minutter.

  3. Tilsæt grøntsagsboullion og lad det koge i ca. 5 minutter.

  4. Tilføj fløde og kødboller og lad det varme op til lige før kogepunktet.

  5. Tilføj aspargessnitter og smag til med salt og peber.

Bemærkning

Server med noge lækkert brød, f.eks vores grydebrød eller ciabatta brød.

Add a review

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Add a question

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *