Cookie- og privatlivspolitik
Mad & Lækkerier

@madoglaekkerier.dk

  • Forside
  • Opskrifter
    • Bagværk
    • Morgenmad
    • Aftensmad
    • Salater
    • Dip & andet tilbehør
    • Lækkerier
    • Højtider & helligdage
    • Drikkevarer
  • Vegetarisk
    • Bagværk
    • Morgenmad
    • Aftensmad
    • Salater
    • Dip & andet tilbehør
    • Lækkerier
    • Højtider & helligdage
  • Vegansk
    • Bagværk
    • Morgenmad
    • Aftensmad
    • Salater
    • Dip & andet tilbehør
    • Lækkerier
    • Højtider & helligdage
  • Andet
    • Om os
    • Rejseguide
    • Cookie- og privatlivspolitik
  • Råvare indeks

Asparges med bacon

*Reklame //Dette oplæg er lavet i samarbejde med Tulip//

Antal: 6   ·   Tid: ca 15-20 min   ·   Sværhedsgrad: Nem

Det skal du bruge:

  • 1 pakke bacon
  • Grønne asparges

Sådan gør du:

  1. Forvarm ovn til 200 gr.
  2. Start med at skylle aspargesene og skær evt. den enderne af, hvis de virker træ-agtige.
  3. Kog noget vand og hæld det over aspargesene, lad dem ligge deri i 2 minutter.
  4. Tag 2-3 asparges og vikl ét stk bacon omkring.
  5. Kom dem i et ildfast fad, og bag dem i ovn i ca. 20 min. – Grill dem evt. lidt til sidst, for at få baconen ekstra sprød.

Håber i kan lide dem!

Opskriften til kyllingerne med pikantost og bacon kan du finde her

Indlægsnavigation

Chicken tikka masala
“Mac and Cheese” Macaroni og ost

Share your thoughts Annuller svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

  • Opskrifter339 Post(s)
  • Vegetarisk196 Post(s)
  • Vegansk112 Post(s)
  • Elara by LyraThemes
  • Copyright © 2021 MADOGLAEKKERIER.DK | Hosted ved Freshcase Support | Cookie- og privatlivspolitik
Websitet anvender cookies til at huske dine indstillinger, statistik og målrette annoncer. Denne information deles med en tredjepart.OkPrivatlivspolitik