Cookie- og privatlivspolitik
Mad & Lækkerier

@madoglaekkerier.dk

  • Forside
  • Opskrifter
    • Bagværk
    • Morgenmad
    • Aftensmad
    • Salater
    • Dip & andet tilbehør
    • Lækkerier
    • Højtider & helligdage
    • Drikkevarer
  • Vegetarisk
    • Bagværk
    • Morgenmad
    • Aftensmad
    • Salater
    • Dip & andet tilbehør
    • Lækkerier
    • Højtider & helligdage
  • Vegansk
    • Bagværk
    • Morgenmad
    • Aftensmad
    • Salater
    • Dip & andet tilbehør
    • Lækkerier
    • Højtider & helligdage
  • Andet
    • Om os
    • Rejseguide
    • Cookie- og privatlivspolitik
  • Råvare indeks

Asiatisk nudelret

Pers: 3-4 ·  Arbejdstid: 20 min. ·   Tid i alt: 20 min · Sværhedsgrad: Nem

Ingredienser

  • 400 g kyllingefilet
  • 200-300 g nudler

Sauce til nudler (evt. til kylling):

  • 2 spsk soya
  • 1 spsk hoisin
  • 2 dl østerssauce
  • 1 dl teriyaki
  • Saft fra 1/2 lime

Forslag til topping:

  • Friske koriander
  • Bønnespirer
  • Forårsløg
  • Frisk chili
  • Peberfrugt (Jeg bruge gul og rød)
  • Lime
  • Chilisauce
  • Peanuts

Fremgangsmåde

  1. Alle ingredienserne til saucen blandes sammen i en skål
  2. Skær kyllingen i tern og steg det på panden i lidt olie og soya samt evt. en sjat sauce.
  3. Fin-hak peanuts og hak de forskellige grøntsager og put i forskellige skåle.
  4. Kog nudlerne efter anvisninger på pakken
  5. Hæld vandet fra nudlerne og hæld saucen herover. Lad det simre lidt over blusset (til det er varmt)

Indlægsnavigation

Vegansk Mayonnaise
Sundere havregrynskugler med dadler

Share your thoughts Annuller svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

  • Opskrifter301 Post(s)
  • Vegetarisk178 Post(s)
  • Vegansk100 Post(s)
  • Elara by LyraThemes
  • Copyright © 2021 MADOGLAEKKERIER.DK | Hosted ved Freshcase Support | Cookie- og privatlivspolitik
Websitet anvender cookies til at huske dine indstillinger, statistik og målrette annoncer. Denne information deles med en tredjepart.OkPrivatlivspolitik