Cookie- og privatlivspolitik
Mad & Lækkerier

@madoglaekkerier.dk

  • Forside
  • Opskrifter
    • Morgenmad
    • Frokost
    • Aftensmad
    • Salater & tilbehør
    • Spreads, pålæg & andet tilbehør
    • Bagværk
    • Smoothies, Juices & andre drikkevarer
    • Lækkerier
  • Vegetarisk
    • Vegetarisk om morgnen
    • Vegetarisk til frokost
    • Vegetarisk til aften
    • Vegetariske salater & tilbehør
    • Vegetariske spreads, pålæg & andet tilbehør
    • Vegetarisk bagværk
    • Vegetariske lækkerier
  • Vegansk
    • Vegansk om morgnen
    • Vegansk til frokost
    • Veganske til aften
    • Veganske salter & tilbehør
    • Vegansk bagværk
    • Veganske spreads, pålæg & andet tilbehør
    • Veganske lækkerier
  • Inspiration
    • Højtider og helligdage
    • Vegetariske og veganske højtider og helligdage
    • Gæstemiddag
    • Rejseguide
  • Råvare indeks
  • Om os
    • Cookie- og privatlivspolitik
Aftensmad, And, Hovedret, Jul, Kartoffel, Opskrifter, Smør, Sukker

Andebryst med brunede kartofler

Antal: 3-4 personer. Tid: 30-40 min. Sværhedsgrad: Nem

Det skal du bruge: 

Brunede kartofler:

  • 1 kg. små kartofler (eller fra glas)
  • 1 dl sukker
  • 1 spsk vand
  • 25 gram smør

Andebryst:

  • 2 stk andebryst
  • Salt

Sådan gør du: 

Brunede kartofler

  1. Kog de små kartofler i ca. 8-10 minutter og lad dem trække i ca. 5 minutter før du piller skindet af dem.
  2. Kom sukker på en pande og lad det smelte (det er vigtigt at du ikke begynder at røre i det før det begynder at smelte)
  3. Tilsæt nu vand
  4. Tilsæt margarinen og lad det bruse af sammen med sukkermassen inden kartoflerne tilsættes.
  5. Tilsæt kartofler og lad den være i sukkermassen ved middelvarme. Rør heri ca. hvert 5. minut og indtil kartoflerne har fået den lækre brune farve hele vejen rundt.

Andebryst

  1. Skær/rids i skindet  med en skarp kniv uden at skære i kødet.
  2. Find panden frem og læg andebrysterne med skindet nedad på den kolde pande. Skru nu kraftigt op for varmen herpå og steg i ca. 3 minutter til fedtet begynder at smelte.
  3. Skru ned for varmen (middelvarme) og steg i ca. 10 minutter til skindet er gyldent.
  4. Vend brystet og steg i 6-7 minutter mere (rosa) eller yderligere 5 minutter mere hvis det skal være gennemstegt.
  5. Tag kødet af panden, kom salt på og lad det hvile i ca. 10 minutter inden du skærer køddet i skiver og serverer det.

Indlægsnavigation

Sandwichbrød
Kanelsnurrer

Share your thoughts Annuller svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Populære Opskrifter

  • AftensmadAppetizerBaconOpskrifterPurløgSkinke

    Kanapé – Mini toast med skinke-bacon fyld

  • AftensmadBroccoliChampignonCherrytomaterFlødeHvidløgLøgMælkOpskrifterParmasanRevet mozzarellaSquashVegetariskVegetarisk til aften

    Nem pastaret m. grønsager og osteflødesovs

  • AubergineFrokostLøgNellikerOpskrifterSennepSirupSpreads, pålæg & andet tilbehørVeganer til højtiderVeganskVegansk frokostVegansk julVegansk påskeVegetar til højtiderVegetariskVegetarisk JulVegetarisk PåskeVegetarisk til frokostVegetariske spreads, pålæg & andet tilbehør

    Karrymarinerede Auberginer – Vegansk Karry”sild”

  • BlåbærChiafrøCitronHavregrynMælkMorgenmadOpskrifterPlantemælkSirupVaniljesukkerVeganskVegansk om morgnenVegetariskVegetarisk om morgnen

    Chia-havregrød

  • BagværkChiafrøFuldkornshvedemelGærHavregrynHonningHvedemelMorgenmadOpskrifterSirupVegansk bagværkVegansk om morgnenVegetarisk bagværkVegetarisk om morgnen

    De bedste koldhævede boller – og super nemme at lave

  • Opskrifter267 Post(s)
  • mail
  • instagram
  • facebook
  • youtube
  • pinterest
  • Vegetarisk159 Post(s)
  • Vegansk95 Post(s)
  • Elara by LyraThemes
  • Copyright © 2020 MADOGLAEKKERIER.DK | Hosted ved Freshcase Support | Cookie- og privatlivspolitik
Websitet anvender cookies til at huske dine indstillinger, statistik og målrette annoncer. Denne information deles med en tredjepart.OkPrivatlivspolitik