Cookie- og privatlivspolitik
Mad & Lækkerier

@madoglaekkerier.dk

  • Forside
  • Opskrifter
    • Bagværk
    • Morgenmad
    • Aftensmad
    • Salater
    • Dip & andet tilbehør
    • Lækkerier
    • Højtider & helligdage
    • Drikkevarer
  • Vegetarisk
    • Bagværk
    • Morgenmad
    • Aftensmad
    • Salater
    • Dip & andet tilbehør
    • Lækkerier
    • Højtider & helligdage
  • Vegansk
    • Bagværk
    • Morgenmad
    • Aftensmad
    • Salater
    • Dip & andet tilbehør
    • Lækkerier
    • Højtider & helligdage
  • Andet
    • Om os
    • Rejseguide
    • Cookie- og privatlivspolitik
  • Råvare indeks

Amerikanske pandekager med banan

Antal: 9-10 stk. ·  Arbejdstid: 20 min. ·   Tid i alt: 20 min · Sværhedsgrad: Nem

Ingredienser

  • 2 æg
  • 2,5 dL hvedemel
  • 2,5 dL mælk
  • 1,5 spsk sukker
  • 1/2 tsk salt
  • 1 tsk bagepulver
  • evt. 1 tsk vaniljesukker
  • En stor banan
  • Smør eller margarine til stegning

Fremgangsmåde

  1. Del æggene i hvider og blommer.
  2. Hviderne piskes helt stive. De skal piskes så stive at du kan vende skålen uden at de falder ud.
  3. I en anden skål blandes mel, sukker, salt, bagepulver og vaniljesukker.
  4. Pisk herefter mælken og æggeblommerne herii.
  5. De stive æggehvider blandes forsigtigt sammen med dejen, således dejen er meget luftig.
  6. Skær bananen i skiver.
  7. Steg pandekagerne på en pande og put 2-3 skiver banan på pandekagerne inden de vendes.

Indlægsnavigation

De bedste sundere koldhævede boller – og super nemme at lave
Æggesalat

Share your thoughts Annuller svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

  • Opskrifter302 Post(s)
  • Vegetarisk178 Post(s)
  • Vegansk100 Post(s)
  • Elara by LyraThemes
  • Copyright © 2021 MADOGLAEKKERIER.DK | Hosted ved Freshcase Support | Cookie- og privatlivspolitik
Websitet anvender cookies til at huske dine indstillinger, statistik og målrette annoncer. Denne information deles med en tredjepart.OkPrivatlivspolitik