
Antal: 9-10 stk. · Arbejdstid: 20 min. · Tid i alt: 20 min · Sværhedsgrad: Nem
Ingredienser
- 2 æg
- 2,5 dL hvedemel
- 2,5 dL mælk
- 1,5 spsk sukker
- 1/2 tsk salt
- 1 tsk bagepulver
- evt. 1 tsk vaniljesukker
- En stor banan
- Smør eller margarine til stegning
Fremgangsmåde
- Del æggene i hvider og blommer.
- Hviderne piskes helt stive. De skal piskes så stive at du kan vende skålen uden at de falder ud.
- I en anden skål blandes mel, sukker, salt, bagepulver og vaniljesukker.
- Pisk herefter mælken og æggeblommerne herii.
- De stive æggehvider blandes forsigtigt sammen med dejen, således dejen er meget luftig.
- Skær bananen i skiver.
- Steg pandekagerne på en pande og put 2-3 skiver banan på pandekagerne inden de vendes.