Cookie- og privatlivspolitik
Mad & Lækkerier

@madoglaekkerier.dk

  • Forside
  • Opskrifter
    • Bagværk
    • Morgenmad
    • Aftensmad
    • Salater
    • Dip & andet tilbehør
    • Lækkerier
    • Højtider & helligdage
    • Drikkevarer
  • Vegetarisk
    • Bagværk
    • Morgenmad
    • Aftensmad
    • Salater
    • Dip & andet tilbehør
    • Lækkerier
    • Højtider & helligdage
  • Vegansk
    • Bagværk
    • Morgenmad
    • Aftensmad
    • Salater
    • Dip & andet tilbehør
    • Lækkerier
    • Højtider & helligdage
  • Andet
    • Om os
    • Rejseguide
    • Cookie- og privatlivspolitik
  • Råvare indeks

Aftensmadsvafler med sød kartoffel

Antal: 5 stk ·  Arbejdstid: 40 min. ·   Tid i alt: 40 min · Sværhedsgrad: Nem

Ingredienser

  • Én stor sød kartoffel (450 g til vaffeldejen og resten til topping)
  • 2 æg
  • 2 dl havregryn
  • 1 dl hvedemel
  • 1,5 dl mælk
  • 1 dl vand
  • 1 tsk. bagepulver
  • 1 tsk. timian
  • 1 tsk. salt
  • Smør eller margarine at stege i.

Fremgangsmåde

  1. Skæl din søde kartoffel og skær den i små tern.
  2. Bag i ca. 20 minutter til den er blød.
  3. Blend imellemtiden havregryn til mel.
  4. Efter 20 minutter blendes den sødekartoffel til en “mos”.
  5. “Mosen” blandes sammen med æg, mælk, vand, mel, havregryn, timian, salt og bagepulver.
  6. Bag vaflerne på vaffeljernet.

Tip: nydes med en masse lækker topping. Prøv f.eks. vores hjemmelavede falafler (her), syltede rødløg (her) eller syltede blomkål (her).

Indlægsnavigation

“Sunde” pølsehorn med blomkål og broccoli
Dulce de Leche – Karamel af kondenseret mælk

Share your thoughts Annuller svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

  • Opskrifter302 Post(s)
  • Vegetarisk178 Post(s)
  • Vegansk100 Post(s)
  • Elara by LyraThemes
  • Copyright © 2021 MADOGLAEKKERIER.DK | Hosted ved Freshcase Support | Cookie- og privatlivspolitik
Websitet anvender cookies til at huske dine indstillinger, statistik og målrette annoncer. Denne information deles med en tredjepart.OkPrivatlivspolitik