Cookie- og privatlivspolitik
Mad & Lækkerier

@madoglaekkerier.dk

  • Forside
  • Opskrifter
    • Morgenmad
    • Frokost
    • Aftensmad
    • Salater & tilbehør
    • Spreads, pålæg & andet tilbehør
    • Bagværk
    • Smoothies, Juices & andre drikkevarer
    • Lækkerier
  • Vegetarisk
    • Vegetarisk om morgnen
    • Vegetarisk til frokost
    • Vegetarisk til aften
    • Vegetariske salater & tilbehør
    • Vegetariske spreads, pålæg & andet tilbehør
    • Vegetarisk bagværk
    • Vegetariske lækkerier
  • Vegansk
    • Vegansk om morgnen
    • Vegansk til frokost
    • Veganske til aften
    • Veganske salter & tilbehør
    • Vegansk bagværk
    • Veganske spreads, pålæg & andet tilbehør
    • Veganske lækkerier
  • Inspiration
    • Højtider og helligdage
    • Vegetariske og veganske højtider og helligdage
    • Gæstemiddag
    • Rejseguide
  • Råvare indeks
  • Om os
    • Cookie- og privatlivspolitik
Æble, Æg, Bagepulver, Bagværk, Citron, Hvedemel, Jul, Kærnemælk, Lækkerier, Opskrifter, Sukker, Vaniljesukker, Vegetarisk, Vegetarisk bagværk, Vegetarisk Jul, Vegetariske lækkerier

Æbleskiver

Antal: 30 stk. Tid: ca. 45 min. Sværhedsgrad: Middel

 

Nu er der snart jul! Så må man gerne julehygge lidt ekstra, og hvad er mere julehygge end glögg og æbleskiver? Nyd dine æbleskiver med f.eks. sukker, flourmelis og marmelade!

Ca. 30 stk

Det skal du bruge: 

  • 5 dl hvedemel
  • 1/2 tsk salt
  • 1 tsk kardemomme
  • 2 tsk sukker
  • 1 tsk vaniljesukker
  • 1/2 tsk bagepulver
  • 1/2 tsk natron
  • 3 æg
  • 4,5 dl kærnemælk (Du kan også sagtens bruge alm. mælk)
  • 2 spsk citronsaft
  • evt. lidt revet æble.

Sådan gør du: 

  1. Bland mel, salt, kardemomme, sukker, vaniljesukker, bagepulver, natron sammen
  2. Del dine æg i hvider og blommer. Blommerne tilføjes til melblandingen.
  3. Tilsæt mælk, citronsaft og evt. æble. Rør godt heri.
  4. Æggehviderne piskes helt stive og vendes i dejen.
  5. Hæld olie/margarine på æbleskivepanden og fyld dem 3/4 op med dej.
  6. Når dejen begynder at “stivne”/hæve op vendes æbleskiverne en halv omgang.

Tip: Brug en spydpind/tandstik/kødnål/strikke pind eller hvad du lige har til at vende dine æbleskiver med.

Indlægsnavigation

Hjemmelavet sushi
Risengrød

Share your thoughts Annuller svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Populære Opskrifter

  • AftensmadAppetizerBaconOpskrifterPurløgSkinke

    Kanapé – Mini toast med skinke-bacon fyld

  • AftensmadBroccoliChampignonCherrytomaterFlødeHvidløgLøgMælkOpskrifterParmasanRevet mozzarellaSquashVegetariskVegetarisk til aften

    Nem pastaret m. grønsager og osteflødesovs

  • AubergineFrokostLøgNellikerOpskrifterSennepSirupSpreads, pålæg & andet tilbehørVeganer til højtiderVeganskVegansk frokostVegansk julVegansk påskeVegetar til højtiderVegetariskVegetarisk JulVegetarisk PåskeVegetarisk til frokostVegetariske spreads, pålæg & andet tilbehør

    Karrymarinerede Auberginer – Vegansk Karry”sild”

  • BlåbærChiafrøCitronHavregrynMælkMorgenmadOpskrifterPlantemælkSirupVaniljesukkerVeganskVegansk om morgnenVegetariskVegetarisk om morgnen

    Chia-havregrød

  • BagværkChiafrøFuldkornshvedemelGærHavregrynHonningHvedemelMorgenmadOpskrifterSirupVegansk bagværkVegansk om morgnenVegetarisk bagværkVegetarisk om morgnen

    De bedste koldhævede boller – og super nemme at lave

  • Opskrifter267 Post(s)
  • mail
  • instagram
  • facebook
  • youtube
  • pinterest
  • Vegetarisk159 Post(s)
  • Vegansk95 Post(s)
  • Elara by LyraThemes
  • Copyright © 2020 MADOGLAEKKERIER.DK | Hosted ved Freshcase Support | Cookie- og privatlivspolitik
Websitet anvender cookies til at huske dine indstillinger, statistik og målrette annoncer. Denne information deles med en tredjepart.OkPrivatlivspolitik