Cookie- og privatlivspolitik
Mad & Lækkerier

@madoglaekkerier.dk

  • Forside
  • Opskrifter
    • Bagværk
    • Morgenmad
    • Aftensmad
    • Salater
    • Dip & andet tilbehør
    • Lækkerier
    • Højtider & helligdage
    • Drikkevarer
  • Vegetarisk
    • Bagværk
    • Morgenmad
    • Aftensmad
    • Salater
    • Dip & andet tilbehør
    • Lækkerier
    • Højtider & helligdage
  • Vegansk
    • Bagværk
    • Morgenmad
    • Aftensmad
    • Salater
    • Dip & andet tilbehør
    • Lækkerier
    • Højtider & helligdage
  • Andet
    • Om os
    • Rejseguide
    • Cookie- og privatlivspolitik
  • Råvare indeks

Æblesaft

Antal: 1 liter ·  Arbejdstid: 30 min. ·   Tid i alt: 45 min. · Sværhedsgrad: Nem

Ingredienser

  • 1 kg. æbler
  • 1 liter vand
  • 2 dl sukker
  • 2 økologiske citroner
  • evt. 2 stk hel kanel
  • evt. Atamon til at rengøre flasken.

Fremgangsmåde

  1. Vask æblerne, skær dem i både, du behøver ikke at fjerne kernehusene.
  2. Vask citronerne, og skræl den gule citronskal af, sørg for ikke at få noget af det hvide med. Gem resten af citronerne.
  3. I en stor gryde tilføjes vand, sukker, æbler, citronskal samt saften af citronerne. Tilføj evt. kanalstænger, hvis du ønsker det.
  4. Lad massen simre under låg ved svag-middel varme i 15 minutter.
  5. Fjern gryden fra varmen og sigt væsken fra massen over en stor skål.
  6. Fjern æblerester og sigt gerne væsken igen, gerne gennem et klæde, så den bliver mere klar. Jo flere ganger du sigter den, jo mere klar bliver den.
  7. Skjold en flaske, eller rens den med atamon, før saften hældes deri.
  8. Stil saften på køl.

Indlægsnavigation

Fødselsdagsboller – Bamseboller
Salat med feldsalat, rødkål, granatæble, feta og mandler.

Share your thoughts Annuller svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

  • Opskrifter302 Post(s)
  • Vegetarisk178 Post(s)
  • Vegansk100 Post(s)
  • Elara by LyraThemes
  • Copyright © 2021 MADOGLAEKKERIER.DK | Hosted ved Freshcase Support | Cookie- og privatlivspolitik
Websitet anvender cookies til at huske dine indstillinger, statistik og målrette annoncer. Denne information deles med en tredjepart.OkPrivatlivspolitik