Skær burgerbollerne over og smør begge sider med mayonaise, og put herefter saltblade, flæskesteg, flæskesvær, pickles og cherrytomater skåret i halve. Luk burgeren og kom evt. en grillspyd i, for at holde burgeren stabil
Først laves de karamelliseret løg, ved at skære løget i tynde skiver.
På en pande fordeles sukker, og det varmes langsomt op, ellers brænder det på. Dette kan godt tage lidt tid
Når sukkeret er smeltet tilføjes en klat smør og rør rundt.
Tilføj nu løgene, og lad løgene stege indtil de er bløde og karamelliseret. Rør rundt og vend løgene undervejs.
Skær burgerbollerne over og smør begge sider med mayonaise.
På under-bollerne puttes et par salatblade, efterfulgt af par stykker flæskesteg og flæskesvær, tilføj rødkål og til sidst karamelliseret løg.
Luk burgeren og kom evt. et grillspyd i, for at gøre burgeren mere stabil.
Tusind tak for at downloade vores opskrift - god fornøjelse!