Udskriftsindstillinger:

Teriyaki kylling

Bedømmelser 3.5 baseret på 1 stemmer
Køkken
Retter
Sværhedsgrad Begynder
Tid
Tilberedningstid: 20 20 mins Tid i alt: 20 min.
Antal personer 4
Bedste sæson Velegnet hele året
Egenskaber Familievenlig
Ingredienser
  • 600 g. kyllingebryst
  • 1/2 dl hvedemel
  • 1 spsk. olie
  • 1 dl soja
  • 2 spsk. risvinseddike
  • 2 spsk. brun farin
  • 2 fed hvidløg
  • 1 spsk. sesamfrø
Fremgangsmåde
  1. Skær kyllingen i tern og vend dem i mel.

  2. Steg kyllingen ved medium/høj varme på en pande med lidt olie til kyllingen er brunt og 'stift' - Pas på med at vende kyllingen for meget, så melet falder af.

  3. Lav i mellemtiden marinaden ved at blande soja, vand, risvinseddike, brun farin og hvidløg sammen.

  4. Hæld blandingen over kyllingen og steg videre ved medium/høj varme indtil kyllingen er 'klistret'.

  5. Top med lidt sesam.

Tusind tak for at downloade vores opskrift - god fornøjelse!