Udskriftsindstillinger:

Tagliatelle pasta med serranoskinke og rucolapesto

Retter
Sværhedsgrad Begynder
Tid
Tilberedningstid: 15 15 mins Tid i alt: 15 min.
Antal personer 4
Bedste sæson Velegnet hele året
Egenskaber Familievenlig
Ingredienser
  • 500 g. tagliatelle (båndpasta)
  • 75 g. rucola
  • 3/4 dl olie
  • 1 dl mandler
  • 2 fed hvidløg
  • 200 g. cherrytomater
  • 60 g. serranoskinke
  • 1/2 dl mandler
  • Salt
Fremgangsmåde
  1. Kog tagliatelle pastaen efter anvisningerne.

  2. Kom halvdelen af mandlerne, rucola, olie og hvidløg i en foodprocessor, minihakker eller lign og blend til en lækker pesto, og smag den til med salt.

  3. Skær cherry tomaterne i halve og grovhak 1/2 dl mandler

  4. Steg tomater og mandler på en pande i 1 tsk olie til de begynder at få lidt farve.

  5. Hæld vandet fra pastaen og vend dem i 4 spsk rucola pesto (mere eller mindre afhængig af hvad du er til)

  6. Kom tomat og mandler i pasta-pestoblandingen og riv stykker af serranoskinke heri.

Bemærkning

Nydes med parmesan på og et lækkert brød som tilbehør

Tusind tak for at downloade vores opskrift - god fornøjelse!