Udskriftsindstillinger:

Syltede radiser

Tilberedningsmetode
Retter
Sværhedsgrad Begynder
Tid
Forberedelsestid: 20 20 mins Hævetid: 2 2 hrs Tid i alt: 2 timer 20 min.
Antal personer 1
Bedste sæson Velegnet hele året
Ingredienser
  • 2 bundter radiser
  • 1 dl sukker
  • 1,5 dl lagereddike
  • 1 dl vand
  • 1 sylteglas (mellemstort)
Fremgangsmåde
  1. Skær radiserne ud i skiver og kom dem i et sylteglas.

  2. I en gryde varmes sukker, lagereddike og vand op til det begynder at koge.

  3. Hæld grydens indhold over radiserne i sylteglasset.

  4. Vent et par timer og kom de syltede radiser på køl, når glasset er kølet af.

Tusind tak for at downloade vores opskrift - god fornøjelse!