Udskriftsindstillinger:

Spanske ris med rejer

Spanske ris med rejer

Køkken
Retter
Sværhedsgrad Begynder
Tid
Tilberedningstid: 30 30 mins Tid i alt: 30 min.
Antal personer 2
Bedste sæson Velegnet hele året
Ingredienser
    Ris
  • 1 løg
  • 1 fed hvidløg
  • 1 spsk. olivenolie
  • 2 dl ris
  • 1 dåse hakkede tomater
  • 3 dl grønsagsboullion
  • Rejer
  • 10 rejer
  • 1 fed hvidløg
  • Salt
  • Peber
  • 2 spsk. Olivenolie
Fremgangsmåde
  1. Hak løg og svits det i en gryde med hvidløg.

  2. Tilsæt ris, hakkede tomater og grøntsagsboullion.

  3. Lad risene simre indtil væsken er væk, smag på risene og tilføj evt. lidt ekstra vand

  4. Mens risene koger, laves rejerne ved at marinere dem i olie, hvidløg, salt og peber, og stege dem på panden.

Tusind tak for at downloade vores opskrift - god fornøjelse!