Udskriftsindstillinger:

Snobrød

Retter
Sværhedsgrad Begynder
Tid
Forberedelsestid: 10 10 mins Hævetid: 1 1 hr Tid i alt: 1 time 10 min.
Antal personer 1
Bedste sæson Sommer
Egenskaber Familievenlig
Beskrivelse

1 portion svarer til 8 stk.

Ingredienser
  • 50 g. smør
  • 5 dl mælk
  • 25 g. gær
  • 1 spsk. sukker
  • 1 tsk. salt
  • 800 g. hvedemel
  • 2 spsk. olivenolie
Fremgangsmåde
  1. Smelt smør i en gryde og tilsæt mælken.

  2. Rør gæren ud heri.

  3. Tilsæt sukker og salt og hvedemel lidt efter lidt.

  4. Ælt dejen smidig og kom den i en skål smurt med olie.

  5. Lad dejen hæve ca. 1 time.

  6. Del dejen i 8 stykker og rul den i lange strimler, så de kan snoes omkring en snobrødspind.

  7. Lav snobrødet over bålet til det er lækkert gyldent (Pas på med at sætte det direkte over ilden).

  8. Snobrødet er færdigt, når det nemt slipper pinden.

Tusind tak for at downloade vores opskrift - god fornøjelse!